Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért félnek kezdeményezni a pasik? Nem tudják, hogyan kellene?
1. Van, aki bátortalan, de ha kap egy lökést, elkezd beindulni (az én kiszemeltem ilyen, de a mi helyzetünk kicsit bonyolult).
2. Kezdeményezhetsz te is, ha nem vagy kényes helyzetben.
3. Nem adsz egyértelmű jeleket, vagy nem értelmezed jól a kiszemelt jeleit (talán nem is akar tőled semmit).
A kérdésem a kérdezőhöz irányulna.
Szerinted hogyan kellene kezdeményeznie egy pasinak? Mi az amivel szinte biztosan sikere lenne a legtöbb nőnél ?
- úgyis elutasítana
- biztos megalázna mindenki előtt
- csak az egóját növelné
Én ebből a fölös stresszből nem kérek (a létezésem elég nagy kín) és nem akarom negadni nekik ezt az örömöt.
Akkor leírom mégegyszer.
Nagyon kevés manapság az igazi hölgy akinél érdemes kezdeményezni. Kevés a szerény, tényleg értékes lány, mindenhol csak magamutogató, egoista, zéró empátiával rendelkező nőkbe botlik az ember. Náluk nem szívesen kezdeményezünk.
Arról nem is beszélve, hogy a nők jelentős része iszonyatosan ordenáré stílusban utasít vissza udvarias, nem tolakodó közeledéseket is. Továbba ha nem is bunkó a visszautasítás akkor meg hülyének vagyunk nézve, és valami kegyes hazugságot próbálnak lenyomni a torkunkon. "Van barátom." "Nem vagyok túl az exemen." és egyéb gyenge hazugságok. Gyakorlatilag annyi gerinc sincs sok fiatal nőben, hogy a szemembe mondja, "Ne haragudj de nem vagy az esetem." Helyette hazudik...
Szóval drága hölgyek talán magatokban kellene keresgélni a hibát, hogy miért nem kezdeményeznek a férfiak...
Mert félünk...
Nálam még csak ez volt: a csaj állandóan rámnéz, bámul, tollászkodik, közelebb jön...de ez nekem még nem elég biztos (hülyén hangzik de sok olyan lánnyal találkoztam aki nem flörtölni próbált velem hanem rossz kedve volt és hát miért ne?)
Mikor egy nekem tetsző lány engem néz, szemez erre gondolok: "ne nézzé' basz.ki, mosolyogjál"
Ha szemezés közben egy szép mosolyt eresztene felém már ugranék is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!