Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kell a fiúknak kezdeményezni mert a lányok jobban félnek az elutasítástól?
Az állatvilágban a nőstény odaadja magát a nyertesnek, a mai világban meg leszanálja.
Egyébként igen szerintem ma már mindegy ki kezdeményez de a lányok lustaságból elvárják.
Tapasztalat..
Nem. Hanem mert vannak dolgok, amiket nem jó felborítani. Szerintem egyszerűen így természetes. Egy nő adjon jeleket, esetleg kezdeményezzen egy kis flörtöt stb., de a férfinek kell elhívnia a nőt randizni. Hiába van nagy felvilágosultság, meg emancipáció, azért a nemi szerepek (remélem) még adottak. És ott, csúnyán szólva, a férfi a vadász, a nő pedig a vad.
Én egyszer próbáltam kezdeményezni, de nem sok jó sült ki belőle.:)
a párom felé én kezdeményeztem anno...(16 voltam) én írtam Neki először sms-t hogy nincs e kedve sétálni meg hasonlók :) Akkor nem érdekelt hogy hülyének néz e vagy sem...valahogy nem voltam gátlásos, szégyenlős vagy hogy is mondjam...aztán az első lépés után már Ő is keresett, és össze is jöttünk a szülinapomkor (17)...:) Azóta együtt vagyunk :) Néha még feljön a téma hogy én szedtem fel Őt és ezen b@romkodunk :) De az tény, hogy most 22 évesen ugyan ezt már nem merném megtenni :D most már azért valahogy érdekel ki mit gondol :)
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!