Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem izgat, hogy egyre több felemás pár van?
pl: Magyar lány cigány fiúval,magyar fiú cigány lánnyal stb.
Ez csak engem aggaszt?
A "rásszistá" szövegtől kíméljetek!
Rosszul látjátok a helyzetet, hol van már az ősi magyar vér (Árpád apánk). Azóta már hány háború dúlta fel kis hazánkat, gondoljatok csak bele, tatárjárás, vagy pl. a török uralom alatt.
Már a középkorban szinte teljesen kicserélődött az ország lakossága, jöttek ide a besenyők, kunok, ráczok, svábok, szlovákok, szerbek, horvátok stb.
Manapság már nemigen találni olyan embert akinek közel 1000 évre visszavezethető lenne a családfája.
Aztán, ezeket tudva már nem mindegy, hogy mostanság kivel keveredünk (kínaiak, vietnámiak egyéb más ázsiai nációk, afroamerikaiak, arabok stb.)? Nem árt egy kis vérfrissítés, nemde? Hihihi
"Manapság már nemigen találni olyan embert akinek közel 1000 évre visszavezethető lenne a családfája. "
Ez igaz,de ha úgy nézzük nincs a világon se francia,se szerb,se angol,se spanyol stb.
Szóval szerintem így nem jó nézni.
"Már a középkorban szinte teljesen kicserélődött az ország lakossága, jöttek ide a besenyők, kunok, ráczok, svábok, szlovákok, szerbek, horvátok stb. "
A rácok és a szerbek ugyanazok,a besenyők a X. században telepedtek le Magyarországra!
A középkor pedig az V.-XV.századig tartott. Szóval az majdnem 1000év.
És szerinted csak nálunk volt ilyen népvándorlás?
engem nagyon zavar :/ még UK is teli van cigányokkal..
mindent ellepnek..de ha valakinek,valamikor meg említem ezt annyit mondanak rá hogy ők is magyarok. :/
Engem jobbann zavar a magyar-négerrel-kínaival-arabbal.
Mert bár a cigók...tudjuk milyenek.De ők valahogy még is ide születtek ebbe az országba.A többi meg csak bevándorolt.És én még nem láttam csóró arabot vagy csóró négert.Szóval idejönnek és jól megy nekik persze a(mi)magyarok kárára.Szóval először kipaterolni ezeket az embereket.Aztán lehet tisztogatni a cigóknál.
Ez nem cipő basszus...
Tökmind1, h milyen a bőrszíne, milyenek az elődei, az ember, az ember marad!
Ha szeretik egymást, akkor nem kell fölöslegesen problémát szítani közéjük!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!