Átmegy műszakin felemás lámpákkal?
Astra F hátsó lámpabúrája benyomódott. Bontóban vettem másikat. Azt mondta a gyerek, hogy 95-től van a sötétebb verzió, az enyém meg 94-es, így a világosabbat vettem meg.
Aztán most látom, hogy 94.09-től volt a váltás, az enyém 94.12. havi, vagyis a sötét kellett volna.
Sötétebb:
Világosabb:
Az eredetieknél nem ilyen nagy a különbség, mint itt az utángyártottaknál, de azért észrevehető.
A bontóban nem volt a sötétebb, tehát nem tudom kicserélni, és felénk nincs is másik bontó.
Átmegy így a műszakin, hogy nem teljesen egyformák a lámpák? Mert esztétikailag nem annyira rossz, nem feltűnő, de szakember biztos kiszúrja.
Köszi a válaszokat. Beraktam, azért még megkérdezek valakit, aki szokott vizsgára hordani autókat.
Nem tudom, megvan-e a párja, de nem akarok rá többet költeni, mint amit feltétlen muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!