Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gond lehet ebből a műszakin?

Gond lehet ebből a műszakin?

Figyelt kérdés
Ha ültetve van az autó egy picit, nem is igazán ültetés csak 4cm-t tervezek, illetve ha nem gyári duda van benne? Van egy ökör kürtöm és azt szeretném belerakni.
2011. aug. 18. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok :) Nekem az eleje nagyon meg van ültetve és a gyári duda mellett van szirénám is (rendőrségi/tűzoltó utánzó)
2011. aug. 18. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

4 cm elég feltűnő, szerintem ha a vizsgáztató bele akar kötni simán bele tud, még akkor is ha rázópadon egyébként minden oké. Műbizonylat van az ültetőrugókról?

Kürt? Ez jó kérdés, viszont egy kürtöt cserélni 10 perces munka, szóval nem gond.

Viszont a rendőr/tűzoltó hangját biztosan tilos utánozni. Illetve muzeális vagy történeti jellegű járművön szabad, de csak ha úgy van bekötve hogy kizárólag a jármű álló helyzetében működhessen.

2011. aug. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!