Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randi, volt csók, most mi jöjjön?
Randiztam ma este egy lánnyal, akit neten ismertem meg egy hete. Volt csók is, aztán elbúcsúzáskor megint megcsókoltam. Szerintem szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mit kellene tennem? Ráírjak Facebookon vagy hagyjam egy kicsit magában? Nem akarok sóvárgó lenni, de azt se szeretném, ha esetleg azt gondolnám, hogy nem érdekel. Ti mire gondoltok ilyenkor lányok.
Az lenne neki a tanácsom,: készítse a végbélnyílását:D
Igaz nem vagyok lány, de azért kell pár nap várakoztatás...nálunk férfiaknál ez hagyomány, nem tudom miért, 1. Randi után várj 3-4 napot aztán jelentkezz nála!
Elég hülyeségnek tartom ezt a 3-4 nap várakoztatást. Az kb egyértelmű jele annak, hogy nem is érdeklitek egymást. Az olyat meg nem tudom akkor miért erőltetik.
Én tegnap végül ráírtam egy pár sort még alvás előtt. Sztem teljesen okés volt, mivel tetszünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!