Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves srácnak mennyi esélye van 16-17 éves lányoknál?
szerintem is teljesen jó az igényed korban, hisz tény, h a lányok többsége örül ha idősebb fiú bukik rá, hát még ha járhat is vele! :)
az én barátom 20éves, én lassan 16. 3hónapja vagyunk együtt, és imádom.
én azt szeretem az idősebb pasikban, hogy tudják a mihez tartást, inteligensek és nem gyerekesek(bár ez sajna nem mindenkire vonatkozik), úgy mint pl.az én korosztályom beli legtöbb fiú. ja és azért is, mert 20éves korban már nincs ilyen hülye menőzés meg ilyesmi fárasztó és idióta dolog. És persze egy idősebb valszeg h sokkal tapasztaltabb és fejlettebb, mint a kamasz 15éves fiúk, ami meg minden lánynál jó pont.:)
volt egy olyan komment hogy 15 éves a pasija meg 24 nah szépen mehetne azis a rendörségre kiskorú megrontásáért szóval erröl ennyit!
Majd ha lecsuknak vigyoroghatnak
hát!szerintem nagyon sok esélye wan!!!
16-17éves lényoknak nem egyidös pasi kell hanem idösebb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!