Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy mondtátok el anyukátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Samanta :) kérdése:

Ti hogy mondtátok el anyukátoknak, hogy jártok valakivel?

Figyelt kérdés
Végre van egy pasim, ma beszéltük meg hogy járunk, csak nem tudom hogy mondjam el anyámnak. Mert az hülyén hangzik, hogy "képzeld anyu a Zsombival járok".... párbeszédet kérhetek?:) köszönööm

2014. aug. 20. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hazajöttem, mondtam, hogy van barátom. :D Kb. el se hitték. De amúgy tényleg egyszerű, szerintem mondd így:

- Anya, szeretnék valamit mondani.

- Igen?

- Képzeld, van egy fiú, akinek tetszem. Én is nagyon kedvem. Holnap elmegyünk valahova. Jó?

- Rendben, de majd mutasd meg. (Ezt nyilván mondani fogja, a szülök szeretik lecsekkolni az ilyet.)

2014. aug. 22. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó a "képzeld, anyu, a Zsombival járok" szöveg is. Nekem semmi bajom nem lenne vele, ha ezt mondaná a lányom.
2014. szept. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!