Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha a cipőmbe 5-6 cm talpbetéteket teszek, hogy nagyobb legyek? Csajok?
azaz igazság 170 cm vagyok...ezekkel 175/176 cm kb.
Nagyon égő amit csinálok ? hm ?
Én láttam már ilyet. Egyszer mentem az utcán, és egy velem kb. egyforma magas férfi ment 5 méterre előttem öltönyben. És ahogy megyünk az egyenes járdán, egyszer csak megbicsaklik a férfi bokája. Magassarkús lányoknál látni néha ilyet, de férfinél még sosem láttam. Jobban megnéztem a cipőjét, és akkor látszott csak, hogy rejtett sarka van. Elegáns, öltönyhöz való cipő volt. Ha gyártanak ilyen cipőt, az azt jelenti, hogy igény is van rá.
Igazából nem gondoltam róla semmit, ha ő így jobban érzi magát, miért ne viselhetné. Viszont a tanulság: ha ilyet hordasz, tanulj meg benne járni.
Úgy tud beletenni akkora betétet, hogy 2-3 számmal nagyobb cipőt vesz. Sok tini fiú és lány hordja.
Nekik a màniàjuk ez a bűvös 185cm. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!