Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, szóba állnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szóba állnátok olyan csajjal, aki "nagyobb darab" nálatok?

Figyelt kérdés

Tegnap egy vicces netes ismerkedés után találkoztam egy sráccal, mert ő épp ott volt, ahol én. Szóval nem randi volt, inkább közös program.

Nagyon egy hullámhosszon voltunk, jól éreztük magunkat, csak az van, hogy egy jó fél fejjel magasabb vagyok nála, és sztem a combom is vastagabb.

Engem sosem zavart ha alacsonyabb egy pasi, de vélem, hogy fordítva zavaró lehet. Most azon izgulok, hogy vajon lesz-e következő találka.

2014. júl. 6. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én igen

21/F

2014. júl. 6. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindent ki kell próbálni, meg hát snu-snu ;D
2014. júl. 6. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálam nem kizáró ok - amíg nem vagy több súlycsoporttal feljebb.
2014. júl. 6. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
én is 30f
2014. júl. 6. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat az en esetemben ez abszurd lenne :D 193 cm vagyok es 106 kg szoval amelyik csaj nagyobb nalam az mar inkabb yeti :P
2014. júl. 6. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nem, mert 192 cm vagyok :D
2014. júl. 6. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
persze :) de én is egész magas vagyok, szóval nem nagyon vannak nálam nagyobb darab lányok :) szélességben esetleg :D
2014. júl. 6. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Tessék csak találkozni, lesz sokadik is, de ne görcsölj rá.
2014. júl. 6. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha egy picit kisebb vagy esetleg ugyan akkora, de ha a csaj nagyon vonzó(belső/külső) akkor mindegy.
2014. júl. 7. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
milyen magasak vagytok ?
2014. júl. 7. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!