Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szóba állnátok olyan csajjal, aki "nagyobb darab" nálatok?
Figyelt kérdés
Tegnap egy vicces netes ismerkedés után találkoztam egy sráccal, mert ő épp ott volt, ahol én. Szóval nem randi volt, inkább közös program.
Nagyon egy hullámhosszon voltunk, jól éreztük magunkat, csak az van, hogy egy jó fél fejjel magasabb vagyok nála, és sztem a combom is vastagabb.
Engem sosem zavart ha alacsonyabb egy pasi, de vélem, hogy fordítva zavaró lehet. Most azon izgulok, hogy vajon lesz-e következő találka.
2014. júl. 6. 20:24
2/13 anonim válasza:
Mindent ki kell próbálni, meg hát snu-snu ;D
3/13 anonim válasza:
Nálam nem kizáró ok - amíg nem vagy több súlycsoporttal feljebb.
5/13 anonim válasza:
Hat az en esetemben ez abszurd lenne :D 193 cm vagyok es 106 kg szoval amelyik csaj nagyobb nalam az mar inkabb yeti :P
7/13 anonim válasza:
persze :) de én is egész magas vagyok, szóval nem nagyon vannak nálam nagyobb darab lányok :) szélességben esetleg :D
8/13 anonim válasza:
Mitől félsz? Tessék csak találkozni, lesz sokadik is, de ne görcsölj rá.
9/13 anonim válasza:
Én azt szeretem ha egy picit kisebb vagy esetleg ugyan akkora, de ha a csaj nagyon vonzó(belső/külső) akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!