Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás, Ismerkedés idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás, Ismerkedés idősebb pasival. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon helyes sraccal ...mar regebbrol ismeros volt de most egy rendezveny altal egy egesz hetvegetvegen egyutt voltunk..nem egyedul hanem baratok kozt ..erdekes amit iranta erzek...tanult ferfi,jokepu,bar nem mondanam hogy tipikus esetem megis valami vonz benne...talan azert mert erettebb mint az en korombeliek ..:-) a mai napon tobbszor is szoba esett igy tarsasagban hogy nem kezdene ki mondjuk egy velem egykoruval ...meghogy a szulei nyaggatjak h hazasodjon meg...igy ezeket hallva kicsit elbizonytalanodtam...a korkulombseg 11 ev...en 17 o meg 28 eves. Szoval furcsa lenne.Bar erzem hogy nem vagyok kozombos a szamara..mindig rammosolyog,figyel arra amit mondok,gyakran nezunk egymas szemebe es gondnelkul talalunk kozos temat . Erdekes hogy a kor eddig nem is erdekelte..marmint sosem kerdezte az enyemet,o sem mondta az ovet.Szerintetek esely erre ?

2014. aug. 18. 09:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Épp ez a gond, hogy lassan már abba a korba ér, hogy családot szeretne alapítani, jogilag pedig te még felnőtt sem vagy, szóval adódhatnak gondok. De egy próbát szerintem megér.
2014. aug. 18. 09:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Egdugna.

Te egy kislany vagy még.

2014. aug. 18. 09:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Elsõnek...köszönöm a tanácsot.

Másodiknak pedig : nem vagyok kivancsi az ilyenfajta beszólásokra.

2014. aug. 18. 09:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Tehat ami nem a te véleményed tamasztja ala az beszólas..

Ezért vagy kislány.

2014. aug. 18. 10:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Azért jöttél hogy vitatkozz? Ki szerint vagyok KIS lány? Mar meg ne haragudj en sokkal idõsebbnek érzem magam mint a legtöbb huszonèves...de nem errõl van itt szó.

Miért nem tud senki sem adni normalis valaszt?

2014. aug. 18. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez is normális válasz! Cak szerelmes vagy és nem veszed észre! hülye lenne kihagyni 28 évesen egy 17 éves szűz lánykát!
2014. aug. 21. 18:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Miert tenyleg minden ferfi/pasi csak azt akarja ??
2014. aug. 21. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
azért azt érdemes leszögezni, hogy egy 28 éves férfi bizony du*gni is akar! persze a 18 éves is akar, de az egészen biztos, hogy 28 évesen nem fogja hosszú ideig tartani a gyertyát... legyen akármilyen okos, művelt. ami persze nem jelenti azt, hogy csak szexet akar tőled, de ha érett lennél tudnád, hogy aki udvarol az du*gni IS akar. ne legyenek illúzióid. mondom ezt 27 éves fejjel :)
 9/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, ha sért is téged, tök igaza van. Amikor 17 voltam, gyakorlatilag bármilyen korosztály meg akart volna dugni, 100-ból jó, ha 5 akart volna kapcsit. Nem kell megsértődni, ez a rideg valóság.
 10/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! És ez tévhit amit írsz! Én sem csak azt akarom,de én 24 évesen nem tudnék komolyan godolni egy lánnyal sem kapcsolatot,aki 10 évvel fiatalabb nálam! még a 16-17 évesekkel sem! Ebben a korban már nem a bulik az elsők,és igen,én sem hagyom ki az alkalmat,ha nincs párom!Azzal a külömbséggel,hogy akármennyivel fiatalabb megmondom neki,hogy kapcsolatot nem akarok tőle!
2014. aug. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!