Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jogos az aggodalmam?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, akinek kreol(barnás) bőre van. Úgy gondolom hogy életmódommal semmi gond sincs,teljesen tisztességesen élek (barátom mondta is hogy hát teljesen úgy beszélek mint a többiek, meg nem úgy viselkedek abszolút mint az a bizonyos kisebbség, még stílusomban sem), bár néha attól tartok hogy a lányok egyből elítélnek és mintha inkább direkt kerülnének :S és sokszor olyanokat gondolok magamban hogy inkább "átműttetném magam" csak ne legyen ilyen barna a bőröm :S. Jogos az aggodalmam, ti is így elítélnétek valakit?2010. jan. 14. 16:50
11/15 anonim válasza:
jaaa azt majd beledöglesz a bőrrákba.
12/15 anonim válasza:
Szia én 20 éves vagyok! Semmi gond nincs a testemmel 163 cm vagyok és 56 kg sztm ez elég jó hosszú fekete a hajam és cuki arc. De mégsem vagyok megelégedve magammal, agogy nagyrészt senki. De azt már megtanultam hogy senki miatt nem éri meg változtatni magunkon és másnak mutatni magunkat amik vagyunk. Rengetegszer akartam váűltoztatni magamon mások miatt de nem éreztem jól magam. Emiatt pár párkapcsolatom is csúfos véget ért. Hidd el nem kell változtatni magadon, akik ennyire előitéletesek azok véleményét "szard le". Te te vagy ugy ahogy és hidd el megfogod találni azt a csajt aki ugy szeret amilyen vagy és nem akar változtatni rajtad. Ez nem kamu duma!!! Remélem megtalálod:)
13/15 anonim válasza:
Hogy jön ide a bőrrák?
na mindegy sztem nincs gond! 8.kerületi vagyok, tehát hihetsz nekem, meglehet különböztetni ki a normális és ki nem! ha te az vagy nincs semmi okod az aggodalomra:) Rengetek ilyen barátom van akiknek ez a problémájuk sajnos!
21/L
14/15 anonim válasza:
ne higyj a 08:23-asnak mert hazudik
15/15 anonim válasza:
13 09 es. Miért ki vagy te az Isten hogy te olyan tapasztalt vagy meg rámondod a másikra hogy hazudik???? Gondolkozz el és am meg adhatnál nagyobb tanácsot mint egy ilyen mondat. Vagy nem elég bő a szókincsed?? ÜVegyél egy értelmező kéziszótárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!