Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom tőle. Mi legyen?
Nem koptatod le bunkón, de bunkón kiírod, hogy undorodsz tőle. Igen, elhiszem, hogy csúnya, de akkor nem kell vele foglalkozni, másnak még bejöhet, és szurkolok neki, ha megszépül, szarjon le téged nagy ívben. Lehet, hogy te vagy az isten jobbnál-jobb nőkkel, de akkor minek is kérdeztél bármit?
Csak az okulás kedvéért: volt egy pasi, aki levett a lábamról, annyira vonzó volt belülről, a teste is elfogadható volt számomra, de az arca nem annyira jött be - átöleltem, megcsókolt, és végem lett.
Nem kell foglalkoznod a lánnyal, ismétlem, ő ezek szerint csak kívül csúnya, és találhat olyat, aki így is megszereti, te meg loholj a gyönyörű csajaid után, és hagyd békén, ennél a háta mögött alázásnál sokkal jobbat érdemel.
Nem baj, ha nem tetszik, nem jöhet be mindenki az embernek, de az ilyenektől, mint te, mindig hánytam.
13, ha neked ez jött le, akkor gratulálok neked.
Unodrodom..hát én is.
Remélem, hogy a Kérdező nem kelt olyan reményeket a lányban, hogy "oh, persze, találkozunk majd, elmegyünk ide-oda", nagy beleéléssel elmondott szövegek... Stb... Ez mindennél jobban tud fájni amikor kiderült, hogy csak kíméletesen elmondott hazugság volt, hogy a másik fél védje magát, mert nem akarta elmondani, hogy soha többet nem fogunk találkozni amint elköszönünk egmyástól...
Egyébként nekem nem számít a külső és az ilyen kérdések miatt kissé kellemetlenül érzem magam, hogy férfi vagyok, mert én nem a külsőre megyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!