Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom rá ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom rá ennyire, hogy nagyon szép barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan extra jóképű, menő srác, de mégis csak a szép arcú, csinos lányokra vágyom. Nem tudom elképzelni, hogy elégedett és boldog lennék olyannal, akit nem tartok gyönyörűnek. Ez gáz?
2014. aug. 13. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem gáz:)
2014. aug. 13. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
nem gáz, csak ne legyenek nagyra vágyó álmaid(szerintem)...
2014. aug. 13. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:

mindenki olyan párt szeretne, aki neki tetszik, ez normális dolog (más kérdés hogy kinek mi tetszik és mekkorák az igényei)

ha neked csak az olyan lányok tetszenek, akiknek te nem, az elég gáz számodra, mert nem nagyon fogsz senkit se találni

2014. aug. 13. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:

ezek az igényeid...nyugi simán lehetséges...én is átlagos vagyok, nem vagyok "menő srác"...inkább tanulgatok, olvasok szabadidőmben...de mégis akiknél esélyem volt azok a szép arcú "jó csajok" voltak...szóval ha csak ennyi az igényed meg lesz...de sajnos belülről nem ennyire szépek...legalábbis akiknél esélyem volt, az egyik konkrétan megkérdezte miért nem dugtam meg amíg nem volt pasija...szóval inkább olcsó ribi kategória...de szép arcúak voltak...de ha rendes lányt akarsz akkor többet is kell tenned érte :) megfelelő belsővel a rendes lányokat is megtudod nyerni :) csak add önmagad...

21F

2014. aug. 13. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Átlagos vagyok, de átlagon felüli lányt találtam. Csak akarni kell! Nem gáz, de számíts arra, hogy sok elutasításban részesülsz.
2014. aug. 13. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Szíved joga, hogy mire vágysz. Tőlem olyan barátnőt akarhatsz magadnak amilyet akarsz.
2014. aug. 13. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugi,ez természetes.:) Mindenki csonos,széparcú lányt akar maga mellé,de a szépség relatív,és Hál'Istennek minden fiú más lányt tart a legszebbnek.
2014. aug. 13. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, gáz... Azért legyél már tisztába a "képességeiddel"... Ha nem vagy valami marha jóképű, ne várd el, hogy egy nagyon bombázó csaj lesz a barátnőd. Vagy akkor várjál nyugodtan életed végéig. A senkire :)
2014. aug. 13. 14:38
 9/11 A kérdező kommentje:
De hiába vagyok tisztába a "képességeimmel", nem én döntöm el, hogy ki tetszik.. Most olyanoknál próbálkozzak akik nem tetszenek?
2014. aug. 13. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
szintén elég gáz, ha nem egy nő belseje érdekel, hanem csak a külsejét nézed egyből :) sosem leszel igazán boldog :)
2014. aug. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!