Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen friss a leheletem? és mit cisnáljak, hogy ne legyen rossz izű a szám?
Figyelt kérdés
ha rágó van a számban . vagy rágóizű ( mentolos ) a szám az ciki ? hogy frissitsem a szám ?2014. aug. 6. 09:32
1/7 anonim válasza:
Inkább azt kellene kideríteni, mitől rossz a leheleted. Rossz fog, gyulladt mandula, cukorbetegség... bármi bejátszhat.
4/7 anonim válasza:
Fogmosás segíthet,ha az sem akkor menny el egy orvoshoz vele.
6/7 anonim válasza:
Az okot kell kideríteni, nem elnyomni a bajt...
Nekem 2-hétig volt keserű, és savanyú a szám íze az antibiotikumtól...
Igaz azt csak én éreztem...
Egy kis góc kutatás, fogak vizsgálata, gyomor bántalmak vannak-e ilyesmi okozhat bűzös leheletet...
7/7 anonim válasza:
Először is ha alapból a szád íze, a lehelleted rossz,büdös..akkor annak oka van menj el orvoshoz!
Ha meg friss leheletet akarsz...akkor moss fogat randi előtt és akár bevehetsz egy rágót is vagy mentolos cukorkát. nem ciki..de azért nem minden lány kedveli ha rágóznak egy randin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!