Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak újra egy nagy csalódás után?
Már egy ideje randizgatok egy fiúval. Nagyon jó vele, jól alakulnak a dolgaink, és ő összejönne velem, én is vele, csak félek... ahogy közelebb kerültem hozzá és elindult bennem egy érzés, bármi félreérthetőt csinál/mond, én már a legrosszabbra gondolok, mert az előző párom megcsalt, csúnyán átvert. Múltkor pl mondta a fiú h nem ér rá sajnos szombaton mert ezt + azt kell csinálnia, én pedig rögtön kiakadtam rá, mert az exemnek sem volt rám ideje, más lányra pedig volt neki... Tehát egyáltalán nem tudok megbízni most senkiben. Döntenem kéne, h hogyan tovább, mert csak a válaszomra vár, de félek hogy ő is több fájdalmat okoz majd, mint örömet... Hogy bízzak újra?
20/L
Amíg ezt érzed addig nm vagy készen egy új kapcsolatra. Szerintem 2 lehetőséged van:
- Beavatod a fiút a csalódásodba részletesen és felkészíted, hogy a kapcsolatotok alatt hisztis leszel néha. Ezzel az a baj, hogy a csávó majd aztmondja, hogy 'persze, megértem' aztán ha elveszti a türelmét (mert elfogja, mindenkinek kifogy) akkor dobni fog és újabb csalódás
- Megkéred, hogy egyenlőre maradjatok barátok, mert nem vagy készen egy új kapcsolatra és bízol benne, hogy ő megvár. Addig is találkozgattok, de nincs köztetek intimitás.
Egyébként attól, mert volt az életedben egy patkány az nem jelenti azt, hogy mindenki az. Gondolj arra, hogy ezek a félelmek egyenlőre csak gonosz kis hangok a fejedben, amíg a srác nem ad komoly okot a bizalmatlanságra addig ez egy olyan harc, amit neked kell magaddal megvívni. Kezd azzal, hogy reggelente elmondod 3x, hogy 'attól mert még csalódtam nem minden srác szemét és tudok bízni bennük' Ez az egyszerű gyakorlat is csodákra képes, próbáld ki. Sokat nem veszthetsz vele.
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!