Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ebben az esetben ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ebben az esetben ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ábrázlom a szituációt, vagyok én (nem áradozok magamról) és van egy hölgyemény picivel fiatalabb nálam. Net- en ismerkedtünk meg, viszonylag sokat chat- eltünk msn meg hasonlók. Hozzá tartozik soha nem kérdeztem van- e barátja vagy nincs? nem esett ilyesmiről szó. Héten megfogalmazódott, hogy találkozzunk de beugrott a képbe, hogy mit mondjon a barátjának(megjegyzem ő hozta fel a találkozást) . Ebbe az esetbe akkor én fogadjam el, hogy a barátja mögött randizni akar velem vagy mondjak nemet?

Ha logikusan gondolkozom akkor azonnal nemmel vállaszoltam volna, ha pedig kicsit érzelmekkel is egybekötném akkor meg igen.

Most mi a helyes út ?

2010. jan. 14. 07:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyire jó ötlet, igazából most hibásnak érzem magam mert szakított a barátjával és úgy jön ki miattam. Pedig nem beszéltem én neki semmi olyanról. (legalább is ezt mondja, ki tudja igaz vagy se...)
2010. jan. 17. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!