Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ebben az esetben ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ebben az esetben ti mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ábrázlom a szituációt, vagyok én (nem áradozok magamról) és van egy hölgyemény picivel fiatalabb nálam. Net- en ismerkedtünk meg, viszonylag sokat chat- eltünk msn meg hasonlók. Hozzá tartozik soha nem kérdeztem van- e barátja vagy nincs? nem esett ilyesmiről szó. Héten megfogalmazódott, hogy találkozzunk de beugrott a képbe, hogy mit mondjon a barátjának(megjegyzem ő hozta fel a találkozást) . Ebbe az esetbe akkor én fogadjam el, hogy a barátja mögött randizni akar velem vagy mondjak nemet?

Ha logikusan gondolkozom akkor azonnal nemmel vállaszoltam volna, ha pedig kicsit érzelmekkel is egybekötném akkor meg igen.

Most mi a helyes út ?

2010. jan. 14. 07:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló történt már velem is!

Én elég egyenes vagyok ebben és szerintem hagyd a csudába!

Ez nem korrekt dolog a pasija felé a csaj nem egyenes!

Lényegtelen, hogy miért ilyen a lány...ha olyan "rossz" a barátja, hát el kéne hagynia! Már ha erről van szó. Viszont sose felejtsd el ha ilyen ezzel, veled is lehet ilyenné válna...egyszerűen mutaja mennyit tud. Ki tudja mit tenne a hátad mögött.

Vigyázz a szívedre nézd meg jól kibbe feccölsz energiát, válogasd meg a szerelmed.

Csak jótanácsként mondom!

2010. jan. 14. 07:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy vállaszoltál, azt nem említettem, hogy ismerem a barátját, erre igaz az éjjel jöttem rá, régebb dolgoztunk nála. Arra az évek során, rájöttem ha az ember úgy Isten igazából a szívére hallgat, akkor nagyokat hibázik. Le lehet szólni, hogy így meg úgy...
2010. jan. 14. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit és szívből szerettem volna segíteni:)

Mondjuk mindig szívemnek élek, de sokszor én feleltem azért, hogy összetört, mert nem véletlenül van eszem. Aztán sikerült összehangolni őket.

Tkp. úgy gondolom az az igazi ha a szívünknek élünk, csak ne úgy, hogy hazudunk magunknak. Ha jó és tiszta szíved van akkor ahhoz illő személlyel ismerkedj meg, hisz aki keres az talál!

2010. jan. 14. 07:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Sokszor téves önértékelés és/vagy szeretet éhség- (ami természetes) miatt van, hogy az ember megégeti magát, de mindig azt tanácsolom ettől még ne zárja be a szívét!

Kívánom, hogy találj egy jószívű, odaadó, gerinces, szeretni tudó lányt.

2010. jan. 14. 08:01
 5/11 A kérdező kommentje:
(Jobbezmintazmsn). Én 18 esztendős vagyok, tudom kevés de nem tehetek arról, hogy későn születtem. Kivettem sajnos a részem a melóból már 16 évesen, valamiből meg kellett élni, meg a szüleimnek sem ment úgy a dolog ahogy kellett volna. Ezek mellett én folyamatosan ügyköttem azon, hogy hátha az ég csodájára várva összetalálkozom egy olyan nőnemü személyel aki szeretni tudna. Nem kell nekem topmodel legyen, vagy épp legmenőbb mit tudom én ki, elég ha én figyelem központjába vagyok általába akaratom ellenére, de ilyet nem találtam. Voltak lányok, de mire ment a dolog, pénz szex, vagy épp felvágás. Nem szeretnék olyanokat megsérteni akik ezen tulajdonságokat szintén elítélik, csak épp ábrázoltam az én helyzetem. Ilyenkor merül fel, hogy a csudába lehet, hogy eggyes embertársaim hosszú boldog párkapcsolatokban élnek 15- 16 éves korukba, én meg legfejebb második vagy harmadik randi erejéig juttam el.
2010. jan. 14. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Tök igazad van. És gratulálok Neked, hogy ilyen értékrended van, mert sajnos igen ritka és nőtársaim "elkorcsulóban" vannak és természetesen tisztelem a kivételt!

Hidd el magadban a megoldás és ez nem holmi közhely.

Azok a barátok akiknek hosszabb kapcsolatuk van, ki tudja igazából mennyire boldog, milyen minőségű, mennyire őszínte stb...

Kívülről figyeld, ne mint barát és érdekes dolgokat lehet látni, melyek segíthetnek a magad megértésében.

Saját tapasztalat nálam bejött sokáig szívtam én is míg eljutottam idáig, de bölcs lettem:D

2010. jan. 14. 08:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Nincs nagyon mit mellébeszélnem, köszönöm a tanácsot, és a jókivángásot.
2010. jan. 14. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van pasija felejtős,esetleg ha későbbiekben nem lesz akkor térjetek rá vissza.
2010. jan. 14. 10:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vállaszod, nem arra gondoltan igazából, hogy késöbb mi lenne vagy mi nem.

Ezek mellett ma felhoztam neki, hogy inkább hagyjuk a randit, erre elszomorodott, hogy nem is akarok vele találkozni. Elmondtam azt amíg a barátja van addig nem megyek bele. Most azt fontolgatja, hogy szakít vele, ilyen őrültséget is csak én okozhatok egy párnak.

Ismét ennyit az egészről...

2010. jan. 14. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg a lányt hogy kivel akar most lenni?
2010. jan. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!