Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon bejön. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok. Van egy lány a suliba. Nagyon tettszik mindig szemezgetek vele gondoltam ráírnék facen. De nem ezzel a sablon szöveggel hog szia mizu.. meg nem is szeretném leírni neki hogy nagyon bejön egyenlőre. Mivel kezdjem? mit irjak? köszi a választ előre is! :)
2014. aug. 12. 02:31
 1/10 anonim válasza:

"Szia aranyos lánynak tűnsz, szeretnélek jobban megismerni"

Univerzális szövegem, nem mond se sokat se keveset, mindenki úgy érti ahogy akarja. Innen már gyakorlatilag azonnal rá lehet térni arra, hogy mesélj magadról stb.

2014. aug. 12. 02:36
 2/10 anonim válasza:

Küldd el neki ezt a kérdést.

Tuti siker.:D

2014. aug. 12. 02:37
 3/10 anonim ***** válasza:
"szia face-n baxnalak"
2014. aug. 12. 02:47
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi első válaszoló a tied nem rossz :) hehe második :D :)
2014. aug. 12. 02:48
 5/10 anonim ***** válasza:
sztem ne ebben a helyzetben őt nem fogja érdekelni h te mit akarsz.Szerintem ő legyen a fontos és ne ilyen sablon dumát használ h te szeretnéd őt megismerni.Itt az a lényeg h ő megakar e téged?nemigaz??Szerintem inkább olyanokat kérdezz amiket szerethet:Fagyi,mozi,bizsu szalonok.És ha elviszed fagyizni útközbe megismnerheted.
2014. aug. 12. 02:59
 6/10 I am God ***** válasza:

De miért facen?

Miért vagy puhafas*zú aki nem meri ezt személyesen rendezni?

2014. aug. 12. 03:08
 7/10 anonim ***** válasza:

FACE-en?????!!!

A folyosón nem lehet??

Húzd meg a haját! Én azt nagyon bírtam, még az egyetemen is!:) Mert az olyan ovis dolog, és egy nagykamasznak már egyértelmű, miért csinálja egy fiú a lánynak.:)

2014. aug. 12. 03:43
 8/10 A kérdező kommentje:
még azt gondoltam esetleg ha megirom levelbe es leteszem az asztalára? személyesen nekem valamiétt nem megy :(
2014. aug. 12. 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ráírsz, abból sokkal nehezebben lesz valami, mintha élőben keresed meg. Persze nehezebb, meg ott vannak a barátnői, meg lehet zavar, hogy az ismerősök mit gondolnak, de ha nem félénk a csaj, akkor szerintem ő is jobban örülne, ha személyesen mennél oda hozzá. :)
2014. aug. 12. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:
persze természetesen jobb lenne élőbe személyesen megmondani pfuu de pirulnék mint állat.. .)
2014. aug. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!