Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikről lehet beszélni koncerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikről lehet beszélni koncerten, pl ha ott leszólítok egy asszonyt? Kérnék jó sok témát (15f)

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 16:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
oltás XDDDDDDDD
2010. jan. 17. 21:15
 22/27 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy hol a férje... asszony, heh..istenem :Dxd
2010. jan. 17. 21:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen az asszonyon most jót röhögtem :D XD
2010. jan. 17. 21:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy felvedd e a nyakadba, onnan biztos jobban látna!

:P

2010. jan. 18. 00:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Lehetőleg ne menj oda úgy hogy tiszta bebaszva megkérdezed hogy basszunk vagy ilyenek, mert amikor ezzel oda jöttek hozzánk elrugdostam onnanXD

És úgy se menj oda hogy előtte smárolsz egy pasival és látod hogy azok a csajok figyelnek, utána meg oda mész hozzájuk azzal hogy " láttam nagyon figyeltetek"[már nem akartam mondani hogy csak azért mert bi a pasixD]

Azzal se menj oda hogy "fogadtunk 1 sörben a hawerokkal hogy megölelsz engem"(rossz emlékek)

Jah és ha olyan koncerten vagytok ahol pogóznak akkor ink a pogóba se húzd be őt.

És úgy se menj oda a acsajhoz hogy agyon neked pénzt mert te kitudja hol lax.

Nah csak ennyi volt nekem isxDDDD

14/l

2010. jan. 18. 06:27
 26/27 anonim ***** válasza:

tegnap 21:10

kő kóla?xD ezen szakadtam.:'D

2010. jan. 18. 20:36
 27/27 anonim ***** válasza:

"kő kóla?"

Az elég kemény lehet... xd

2010. jan. 22. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!