Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koncerten hogy mennyek oda egy sráchoz?
Figyelt kérdés
Egy amatőr koncertről van szó, zárt hely max 150 ember. Mi lehet egy nyomós ok, hogy szóba álljak vele?:)2011. aug. 30. 19:29
3/9 anonim válasza:
Elég ha odamész mellé 1edül és éled, ha bejössz neki úgyis rádmegy, vagy ha megkínálod piával-na ez pl nekem már bejönne de kevés:D
19F
4/9 anonim válasza:
Menj el elötte és lépj véletlenül a tömegbe a lábára!
Ja bocs!
Ha van egy kis esze szóbaelegyedik veled. Ez olyan mint régen az elejtem a zsepkendömet.
5/9 anonim válasza:
...lehet hogy nem a legjobb megoldás, de én a helyedben azt csinálnám, hogy "véletlen" leborítanám az illetőt valamivel.(ilyen helyen, nem ritka az ilyen eset: lökdösődésből adódóan) Aztán felkínálnék valami zsepit vagy valamit amivel esetleg letörölheti magáról a párlatot. 23/F
6/9 A kérdező kommentje:
húú ez erős:)) de akár be is válhat..:))
2011. aug. 30. 20:55
7/9 anonim válasza:
Pogózás közben törd el a kezét és ajánld fel neki, hogy beviszed az ügyeletre. Tuti siker.
9/9 anonim válasza:
21:15-ösnek adom a poénjátXD
Amúgy én egyszer úgy próbálkoztam egy csajnál, hogy odahívtam oda ahol én voltam, hogy ott jobb a hangzás (a hangágyúk alatt állt én meg mögötte egy 2 méterrel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!