Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akar így kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2 és fél hete ismerkedünk. Napközben 5-ig dolgozik. Utána a saját boltjátban 6-tól 8-9-ig. Szombaton is. Hivatalosan 6-kor zár az a bolt, nem lenne kötelező nyitva tartania utána. Néha elhív, hogy menjek oda. Állandóan jönnek mennek a vásárlók, nem tud velem foglalkozni. Ma is pl. pakolta az árut miközben én ott álltam magamban. Keveset találkozunk, mert én korán kelek. Ő meg este 9 után menne erre-arra, én meg akkor feküdnék le aludni, de őt nem érdekli,hogy fáradt, álmos vagyok. A randikon is majdnem elalszok. De nem veszi figyelembe. Sokszor mondta, hogy próbál változtatni, de mindig jön kifogással. Bezzeg mikor a szüleihez, anyukájához megy haza, korábban bezár. Ma estére terveztünk programot, és közölte, hogy megy a család este hozzá. Hetente kétszer van ilyen. Szóval hétvégén se tudunk együtt lenni. De szexuális dolgokat mindig említ. Pl. hogy miben fogok este aludni, meg hogy mikor fogunk szexelni, állandóan taperol stb... 37 éves.2014. aug. 10. 12:21
1/2 A kérdező kommentje:
az egyik boltban reggel 8-tól délután 5-ig. a másikban este 6-tól kb. 8-9-ig. szombaton is, vasárnap csak délig.
2014. aug. 10. 12:23
2/2 anonim válasza:
Kérdés: Miért nem hagyod a pecsába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!