Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Még soha életemben nem volt párkapcsolatom senkivel. 16/L
Figyelt kérdés
Még odáig sem jutottam el, hogy valakivel randizzak. Sok fiúnak bejövök, viszont aki nekem jönne be, neki meg nem. Senkivel nem merek ismerkedni sem mert pl még sosem csókolóztam és félek, hogy leégek. Teljesen el vagyok veszve, szinte az összes barátnőmnek van valakije és olyan hülyén érzem magam közöttük, meg kicsit olyan érzés mintha zavarnám őket és ez nagyon rosszul esik.2014. aug. 10. 01:23
2/9 RRR válasza:
kellből ne kezdj senkivel
majd jön ,nagyon ráérsz
semmit ne tégy
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy így történik! Várd ki a megfelelő időt mindenre, sajnos sokan cikizik a szüzességet, ami régen nagy érték volt. Első csók, első szeretkezés csak egy van, és rá fogja nyomni a bélyegét hosszú évekre az életedre. Hallgass a belső hangodra, és mindent csak akkor csinálj, ha helyesnek érzed.
4/9 anonim válasza:
Ha igaz amit a születéskor várható élettartamról írnak, akkor nem kell paráznod, még van átlagosan 62,7 éved, hogy bepasizz.
5/9 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel, de ne aggódj, van még időd és neked is lesz majd kapcsolatod :) csak ne azért járj majd vkivel h legyen vkid, hanem azért mert tényleg vele szeretnél lenni :)
és az első csók miatt ne aggódj! :) az csak úgy jön magától. (én sem hittem el, de tényleg:D) :))
6/9 anonim válasza:
Én 19 évesen tartok itt... csak én nem jövök be sok srácnak, sőt. :D Bár, volt egy "randi"félém, háromszor találkoztam a sráccal (osztálytársam volt), de mint kiderült, csak lefeküdni akart velem... de egyébként hozzám se ért, fb-n (!) írogatta a célzásokat. Pedig nem vagyok valami jó csaj. Én is ettől félek, ha majd összejön egy srác, majd azt hiszi hogy valami gond van velem, amiért még senkinek se kellettem, és még csak azt se tudom hogyan kell csókolózni...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtató volt olvasni őket!:)
2014. aug. 10. 14:45
8/9 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, remélem te is megtalálod mihamarabb az igazit!:))
2014. aug. 11. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!