Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megszabhat egy szülő bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszabhat egy szülő bizonyos dolgokat, a még otthon lakó nagykorú lányának, hogy mit szabad és mit nem? 22F Bőv lent

Figyelt kérdés

Baráti ismeretségen keresztül, figyelt fel rám a csaj, és egyre többet járunk össze van hogy én megyek át hozzá, vagy Ő jön át.

12 éves korom óta motorozom Apai vonatkozásból, 18 évesen sikerült megszerezni az első nagy motoromat, azóta azt eladtam, és van most egy gyorsaságim ami még sokáig nálam lesz

Viszont a csaj anyja nem engedi el velem még egy szerpentinre sem, nem hogy a szomszédos városba átmenni ebédelni, sétálni.

Sajna nem merek kockáztatni mert nagy volna a felelősség, bár jó volna vele is menni míg ilyen napsütéses idő van.

Miért csinálja ezt egy szülő?

Miben más az én anyám felfogása, másénál pl?

2014. aug. 9. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mármint motoron vinnéd?

Érthető hogy nem akarja megöletni a lányát...

2018. febr. 19. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!