Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak "azt" akarta volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak "azt" akarta volna nem keresne többet?

Figyelt kérdés
Interneten cheteltünk,tegnap talàlkoztunk,csokon kivül màs semmi nem történt.Ha csak "arra" kellenèk neki gondolom nem keresne többet,ha làtja nem vagyok "olyan".En 28 N,ö 30 F
2014. aug. 9. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyik oldalon chateltetek?
2014. aug. 9. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha csak "azt" akarja, akkor szex után nem keresne többet. Még nem volt szex, tehát tovább hajt. És hiába hanyagolod egy ideig a témát, egyáltalán nem biztos, hogy valamikor beléd fog szeretni, tehát ugyanúgy leléphet bármikor.

És persze nem ugyanolyan az összes férfi, így lehet, hogy ő mondjuk hosszabb kapcsolatot tervez veled, míg te azon görcsölsz, hogy vajon mikor érdemes szexelni vele...

2014. aug. 9. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Facebook-on,tagja egy csoportnak aminek èn is szimpi volt ès elkeztünk chatelni kb egy hete :)
2014. aug. 9. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és tènyleg agyalok rajta,hogy mikor lenne ideàlis eljutni odàig :)
2014. aug. 9. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

mivel még nem kapott meg jóhogy keres:D

majd utána tudod meg hogy mit is akar,addig megjátszhatja magát

ha nem nyomul,meg ilyenek akkor mást is akar:)

2014. aug. 9. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, egy hét ismeretség után randi meg csók is éppen elég "olyan", mellesleg gondolom, te sem morfondírozol még az esküvőn... de akkor meg miért akarod, hogy szende kislánynak nézzen? Csak hogy később ne vághasson csúnya dolgokat a képedbe? Mert szerintem ez a húszas évek végén ez már nem szokás. Ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy semmi elköteleződés nincs tervben, akkor akkor fekszetek le, amikor akartok. Csak beszéljétek meg. Persze ehhez is kellene még egy kis idő. Egy hét az baromi kevés az őszinteséghez, a kitárulkozáshoz.
2014. aug. 9. 17:55
 7/8 A kérdező kommentje:
èn szeretnèk komoly kapcsolatot vele,ezèrt is tartok tölle,hogy ha elsietjük csalodàs lesz a vège ès nem alakul ki komoly kapcsolat.Beszèltünk kicsit erröl a tèmàrol,ö ugy van vele;hogy nincs kiszabott idö arra,hogy mikor kell eljutni odàig,szerinte, ha mindketten vàgyunk rà nem szàmit,hogy egy hèt vagy èpp egy honap telt el a talàlkozàsunk ota.Sokat csalodtam màr ès fèlek,hogy megint egy aki arra megy ki hogy megdöntsön aztàn lelèp :(
2014. aug. 9. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Majd beszéljünk erről akkor, ha túl vagytok az első együttléten.:)

Sőt, még akkor is lehet, hogy csak a szex miatt keresne többször, mert mondjuk ő csak egy szexkapcsolatot képes elképzelni veled.

De minden a kommunikáción múlik. Szerintem ezt lehet tisztázni és nyugodtan megbeszélni, hogy ki mit vár a másiktól, ha úgy van.

2014. aug. 9. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!