Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha lány létemre én írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha lány létemre én írok neki először?

Figyelt kérdés
Egy szülinapi bulin megismertem pár srácot és az egyikük szimpatikus volt. Aztán éppen próbált volna velem táncolni, amikor az egyik haverja odajött és elég erőszakosan elrángatott engem, még valami olyasmit is mondott, hogy hagyd őt, mert őt én akarom felszedni... Én elég ittas voltam (kicsit szégyellem is magam, mert amúgy nem szoktam inni) és végül is elmentem az erőszakos sráccal inni egyet. Aztán hamar kiderült, hogy ő kb fel akart volna cipelni magához. Persze nem mentem, helyette hazakísért. Viszont én a fent említett barátját szívesen megismerném, de mivel a buliban elhúztam a haverjával, nem hiszem, hogy sejti, hogy ő engem jobban érdekel. Bejelöltem facebookon, hogy jelezzem az "érdeklődésemet", ő erre lájkolta egy képemet, de itt megállt a dolog. Szerintetek gáz, ha írok neki? Amúgy nem is vagyok benne biztos, hogy akarnék tőle valamit, csak elsőre szimpi volt és szívesen megismerném. 23/L

2014. aug. 5. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz?
2014. aug. 5. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem írj neki, nem gáz, mondjuk kezdheted a bocsánatkéréssel, hogy elhúztál a haverjával...és folytatódhatna a beszélgetés, mit csinált a bulin.....
2014. aug. 5. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz én is hamarabb írtam a barátomra
2014. aug. 5. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyenjogúság van.
2014. aug. 5. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőség! Nem gáz kicsit sem. Ma már kevés fiú van aki hajlanő megtenni al első lépést és úgy tűnik ő nem nagyon fog szóval hajrá ;)
2014. aug. 5. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok srácnak bjon ez XD
2014. aug. 5. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem írtam, személyesen mentem oda, én kezdeményeztem, megtetszett nem akartam, hogy elússzon így a szemem előtt.

Végeredmény: azóta vele vagyok, ő az első és az utolsó nekem, nagyon szeretjük egymást.

Úgyhogy mondhatni javasolni is tudom. ;) :D :D

2014. aug. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!