Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőies, vadító, kényelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőies, vadító, kényelmes ruhára lenne szükségem, randira. Tudtok ajánlani? 18L

Figyelt kérdés
Milyen színű legyen , színes vagy inkább fekete?
2010. jan. 11. 21:17
 1/8 Mendus ***** válasza:
Véleményem szerint egy szép feszülős latex nadrág---> fekete, és egy szép egyberuha--->lila, pár kiegészítő, és mondjuk lila csizma
2010. jan. 11. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Hát a latexnadrág rohadtul undorító, ne vegyél fel azt ha lehet. Elég plázacicás. Plusz elég tökéletes alak kell hozzá.
2010. jan. 11. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, hogy a kérdésedre nem válaszoltam. Én feketében mennék, bár nekem amúgy is az a kedvenc színem. Valami fekete felső, egy sötét farmer, magassarkú, meg valami szép sál. Ha tiszta feketében mész, veheti úgy is, hogy gyászolsz.
2010. jan. 11. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól is függ, milyen alakod van, milyen a bőröd, hajad, szemed színe. Ha pl világos bőrű vagy és szőke, akkor a piros vadítóan állhat, de ha mondjuk sötétbarna hajad van, és kreol, vagy szolis bőröd, akkor inkább a sötét alsó-világos felső, vagy ha ruhát veszel fel, maximum a méregzöldig menj, annál sötétebbet ne vegyél. Barna hajhoz, bőrhöz az aranyszálas felsők is hibátlanok egy kellemes hozzá illő (nem hivalkodó) sminkkel.
2010. jan. 11. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
barna hajam van , barna szemem. Az alakommal nincsenek nagy bajok, van egy kis hasam de de azt el is lehet takarni. Ismerjük egymást, csak eddig meg nem randiztunk , de találkoztunk jó párszor.
2010. jan. 11. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, vegyél fel bármilyen fekete nadrágot, vagy sötétbarnát, ami van, lehetőleg szűket, egy jó magassarkú csizmával, vagy cipővel, és felülre egy nem túl bő, inkább csak lenge hatású felsőrészt, ami világosabb legyen a nadrágnál. Én barna hajú barna szemű vagyok, a barnának minden árnyalatát előnyösebbnek látom magamon, és sokszor vagyok fekete-fehérben, vagy indigókék-fekete-fehérben.

Barna nacihoz mindig a világosbarna különböző árnyalatait választom felülre, általában a lehető legvilágosabbat. A tiszta fekete is jó, és egy arany szálas divatsál hozzá a nyakadba az nagyon fel tudja dobni. Ez talán a legkényelmesebb. Arra figyelj, hogy ha feketét veszel, hogy ne legyen szöszös. :)

2010. jan. 11. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:

21:53-as vagyok, a legkényelmesebb alatt nem a színeket értettem, bocs :)

Elképzeltem közben amit írtam, egy szűk fekete nadrág, és egy olyan aranyos kis blúz, ami kicsit áttetsző is lehet, fekete csipkemelltartóval alatta.

2010. jan. 11. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Latex ruha??? :O

Nem dominának akar beöltözni, hanem randira menni... -_-"

Szerintem a sötét nadrág mindig csinos (főleg télen egy hosszú csizmával)

2010. jan. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!