Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies, vadító, kényelmes ruhára lenne szükségem, randira. Tudtok ajánlani? 18L
Én azt javaslom, vegyél fel bármilyen fekete nadrágot, vagy sötétbarnát, ami van, lehetőleg szűket, egy jó magassarkú csizmával, vagy cipővel, és felülre egy nem túl bő, inkább csak lenge hatású felsőrészt, ami világosabb legyen a nadrágnál. Én barna hajú barna szemű vagyok, a barnának minden árnyalatát előnyösebbnek látom magamon, és sokszor vagyok fekete-fehérben, vagy indigókék-fekete-fehérben.
Barna nacihoz mindig a világosbarna különböző árnyalatait választom felülre, általában a lehető legvilágosabbat. A tiszta fekete is jó, és egy arany szálas divatsál hozzá a nyakadba az nagyon fel tudja dobni. Ez talán a legkényelmesebb. Arra figyelj, hogy ha feketét veszel, hogy ne legyen szöszös. :)
21:53-as vagyok, a legkényelmesebb alatt nem a színeket értettem, bocs :)
Elképzeltem közben amit írtam, egy szűk fekete nadrág, és egy olyan aranyos kis blúz, ami kicsit áttetsző is lehet, fekete csipkemelltartóval alatta.
Latex ruha??? :O
Nem dominának akar beöltözni, hanem randira menni... -_-"
Szerintem a sötét nadrág mindig csinos (főleg télen egy hosszú csizmával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!