Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehetne beszélgetni egy csajjal?
Figyelt kérdés
F/20
Néhány éve még el tudtam beszélgetni a csajokkal rendesen, de mostanában ha ismerkedni akarnák nem jut eszembe semmi, hogy miről lehetne velük beszélgetni. Tudnátok egy kicsit segiteni, hogy milyen témákat lehetne felhozni, és hogy ne untassam őket?
Leginkább lányok válaszát várom. Köszi
2010. jan. 11. 21:07
2/11 anonim válasza:
és az üvegházhatásról
esetleg újrahasznosítás is szóba kerülhet
3/11 anonim válasza:
Mármint randin? Beszéltesd magáról,hogy feloldódj.(meg ő is talán) Milyen zenét hallgat? Testvérek? Háziállat? Milyen filmet szeret, hogy legközelebb arra tudjatok menni?!(sablon kérdések,de hasznosak) Aztánmondjuk sorozatok esetleg. Sportol-e valamit? Te sportolsz-e? Érdeklődési kör. (csillagászat, humor, képzőművészet)Ezek mind beszélgetési alapok. Ja és akár sétálhattok is , mert közben mindig jöhet valami, ami beszélgetési alap lehet.
5/11 anonim válasza:
relativitás elméletről, én ma olvastam róla és tök érdekes
6/11 anonim válasza:
"...akarnák..."? nem tudom mi lehet a problémád, én is 20/F vagyok, barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, és még nem töltöttünk el kb 5 percet csöndben összesen.
7/11 anonim válasza:
Két másodperc csend, gyorsan megtöröd, erre kissé duzzogó arcot vág. Kérdezel, valami jelentéktelent. Másfél órás monológ után kérdez valami fontosat, amiből nehéz úgy kijönni, hogy ne orroljon meg rád valamiért. Két súlyos másodperc után rádront a megoldás: "Annyira szép vagy!". Hm, milyen jó a csend. Erre teljesen feldobottan, szinte ordítva megkérdi, hogy láttad-e a hozéármándót dupla részekkel. Ez olyan nehéz?
8/11 anonim válasza:
helló, szia, szevasz! van nálatok terasz? :)
10/11 anonim válasza:
A redukált vektorkettősről :) vagy a forgácsoló eljárásokról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!