Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány és fel szeretném venni msn-en. A probléma pedig az, hogy nem tudok róla semmit. Miről lehet beszélgetni egy csajjal?
Figyelt kérdés
Szal szerintetek miről lehetne így beszélgetni vele? (a hovajárszsuliba olyan uncsinak tűnik...)2008. okt. 29. 14:19
1/5 anonim válasza:
Pedig nagyon egyszerű dolgod van! Ha semmit nem tudsz róla, akkor bármiről kérdezheted. Hogy telik az őszi szünete, mik a hobbijai, szokott-e valamilyen sorozatot nézni, mik a kedvencei, szeret-e zenét hallgatni, lenne kedve veled találkozni...ilyenek.
2/5 anonim válasza:
Sztem a találkoznál-e velem még túl korai lenne, kb. csak 1 hét után kérdezd meg.
3/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha próbálnál tőle kérdezni? Tudod, nem csak mondani lehet az okos dolgokat, néha értékelik az emberek, ha kérdezik őket ^^
4/5 anonim válasza:
ha nem tudsz róla semmit, akkor azért elég tág a kör, akkor szerintem kármit kérdezhetsz és nem uncsi h hova jár, mert nem tudod ő se a tiéd, szóval lehet itt kezdeni, aztán áttérni érdeklődés. azért az elején még inkább általános dolgokról beszélgessetek
5/5 anonim válasza:
nem tudom, de én gyűlölöm ha megkérdezik, hogy mi a hobbim és a kedvenc színem stb. van-e tesóm. ezek olyan általános kérdések és fárasztó is leírni és engem csak idegesít ha ezekről kérdezgetnek, ha akarok majd írok róla.
A suli témát pedig inkább fel se hozd !!!! annál rosszabb nincs.
A hogy telik a szünet az jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!