Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire izgultatok, van erre megoldás?
Figyelt kérdés
Volt valaki olyan szituációban, hogy interneten ismerkedett meg valakivel, több hónap beszélgetés, képcsere, telefonálás előzte meg a találkozót?
Eléggé izgulok, élőben milyennek fog találni, szinte aludni se bírok. Mit tegyek, hogy lazábban foghassam fel? Ti voltatok már ilyen találkozó előtt? Hogy sült el?
2014. aug. 2. 23:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: 19/L
2014. aug. 2. 23:28
2/8 anonim válasza:
erre énis kíváncsi vagyok mert énis hasonló helyzetben vagyok
3/8 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, csak én rábafftam.
4/8 anonim válasza:
soha nem kezdenék kapcsolatot neten max barátság.|||| igyál 1 jófajta házipáleszt utánna 1 rágó és probléma megoldva :)
5/8 anonim válasza:
Én is összeizgultam magam, de leginkább azért mert nem volt képcsere, volt egy jó esténk, de nem lett belőle semmi :D
6/8 anonim válasza:
Igen, voltam ilyen találkozó előtt.
Nagyon izgultam, jól sült el, összejöttünk:)
7/8 anonim válasza:
Olyan fiatalon még én is izgultam. Most már laza vagyok, mint a Rigalánc.
F/40+
8/8 anonim válasza:
Folyamatosan izgulok én is az efféle találkozók előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!