Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodom, sportos vagyok, mi lehet a megoldás?
Erőteljesen kopaszodom, ezért nagyon-nagyon rövidre nyírom. Sportolok, magas vagyok, próbálok jófej lenni, de attól tartok, hogy mindezek ellenére túl taszító a fejem a nőknek. Szerintem viszonylag szép arcom van, volt már hosszabb távú kapcsolatom is, de amióta vége lett, nem merek nyitni. Annyira viszont nem vagyok vagány, mint a "tipikus"kpaszok, akik lényegében büszkék ezen tulajdonságukra. Nem szeretnék egyedül maradni, de piszokul zavar, mert semmit nem tudok tenni ellene.
32 éves férfi
Mint írtad, semmit nem tudsz ellene tenni. Akkor nem jobb lenne elfogadni magad így és leszarni mások véleményét?
Ez ne tartson vissza az ismerkedéstől.
Ha a pasival minden okés, akkor engem pont nem izgatna, hogy kopaszodik.
Fizikailag nem tudsz tenni a kopaszodás ellen.
Egy jó barátom szintén kopaszodik, és egy illető állandóan ezzel macerálta. Erre, ez a barátom azt mondta: - Én már túltettem magam ezen, tedd Te is ezt.
Ez annyira hatásos volt, hogy innentől kezdve nem macerálta őt az illető.
Ha elégedetlen vagy magaddal, az kisugárzik.
Nekem a kresz oktatóm volt kopaszodó, bár ő kissé pocakos is és egy tízessel több is mint te, kis körszakállal bajusszal... és valami hihetetlen szexinek találtam.
Szóval kopaszon is lehetsz olyan pasi, hogy összefut a lány szájába a nyált tőled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!