Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan ducik, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan ducik, akik mernek bevállalósan öltözködni?

Figyelt kérdés

Sok olyan ducit látok, akik simán felvesznek rövidnadrágot és ujjatlant. Nem áll nekik jól, de nem érdekli őket.

Én vékony vagyok és én nem merek.:( Folyton méregetem magam és szeretnék tőlük tanulni, hogy lehetünk elégedettek magunkkal, ha nem vagyunk soványak.

Olyan lányokra gondolok, mint ezen Britney pirosban: [link]

vagy ezen a hölgy: [link]

2014. aug. 1. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
en olyna vagyok, mint a masodik kepen a lany, es nyaron csak rovidnadragot hordok. jo, nem olyat, amibol kivan az egesz fenekem, hanem fenek alatt erot, de nem igazan zavarnak a combjaim. szoktam futni, hetente 3-4x felorat, es mar kezdek javulni. :) ujjatlant is siman hordok, nem erdekel, ha megbamulnak. egyebkent nem is szoktak, tehat gondolj arra, hogy siman felvehetsz akarmit, mert az emberek csak sajat magukkal foglalkoznak, fel sem tunik nekik, hogy valaki olyan ruhat hord, ami nem illik az alakjahoz, vagyis erted :) foleg, hogy te emg vekony vagy, legyen onbizalmad!! :)
2014. aug. 1. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Mondjuk nem egy ilyet látok (fővárosban), hogy két pasi hangosan röhög egymás között az ilyen lábakon, mint amik a képeken vannak, persze, csak ha rövid naciba/szoknyába bújtatják.

És te amikor tükörbe nézel rövidnaciban, mit érzel? Azt, hogy kit érdekel, mit szólnak, ha egyszer meleg van? Vagy te milyennek látod magad? Nem bántásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok!

2014. aug. 1. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
mikor belenezek, oke latom, hogy lenne mibol fogyni, de visszamosolygok, nem szomorkodok amiatt, amilyen vagyok. vagy en vagyok a vaksi, vagy nem tudom, de meg nem vettem volna eszre, hogy a vastagabb csajokon rohognenek a fiuk. max 12 evesek, de normalis ember nem rohog a masikon. szerintem. egyebkent nezegesd magad a tukorben sokat, vagj be pozokat es MOSOLYGJ vissza magadra mindig, ez segit!! :) es el fogod hinni, hogy igenis csini vagy :)
2014. aug. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!