Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak tényleg bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak tényleg bejönnek az ilyen testalkatú nők?

Figyelt kérdés

ezek ezen az oldalon voltak belinkelve, mint szexistennők:

[link]

[link]

[link]

KOMOLYAN nem vagyok irigy, nekem akkor se kéne ilyen test, ha fizetnének érte!!!

2008. aug. 5. 09:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
az első meg az utolsó nem ugyanaz a nő??????
2008. aug. 5. 12:07
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az első kép nagyon szexis, a másik kettő annyira már nem. Az a szép a világban, hogy mindenkinek más tetszik...

Ezek a nők a sportra tették fel az életüket, és szerintem rengeteg munka van mögötte, hogy így nézzenek ki.

Természetesen én sem szeretnék így kinézni.

Petranova

2008. aug. 5. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első és utolsó csaj ugyanaz, amúgy ezek a nők nem néznek ki így az év minen napján, ezt a formát csak fotózásra, versenyre hozzák, egyébként egykicsit ők is fedettebbek.

Amúgy szerintem nem gáz, ha egy csaj ennyire izmos, az ennél izmosabb lányok nekem se tetszenek, de rájuk még azt mondom, hogy semmi gond. Alapjáraton nekem sem az izmosabb lányok tetszenek, de 30-40 éves körukban sokkal jobb nök lesznek, mint azok, akik nem sportolnak, és ezek a nők a szülés után sem fognak eldeformálódni, mert tudják, hogy hogyan jöjjenek újra formába. Ez így elég kegyetlenül hangozhat, de fontos dolog!

2008. aug. 5. 12:42
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nagyon nem tetszenek, több izom van rajtuk mint rajtam :D
2008. aug. 5. 13:01
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén szólva zavarna ha a menyasszonyom el tudna verni.
2008. aug. 5. 13:15
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon bejönnek!!! Persze csak akkor, ha nem férfias az arcuk.
2008. aug. 5. 14:26
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy szép lehet, meg tudom értékelni, hogy egy csomót küzdenek érte. Nem tartom nőiesnek. Azon is el kell gondolkozni, hogy a melle az most izom, vagy valódi mell, teház zsírszövet.De én semmi pénzért nem szeretnék ilyen lenni, és szerintem nagyon kevés férfinek tetszik az ilyen. Gondolom azoknak tetszik főként, akik maguk is testépítéssel foglalkoznak. Olyan párt el tudnék képzelni, amikor mindketten így néznek ki.
2008. aug. 5. 18:25
 18/29 A kérdező kommentje:
fogyis topikban reklámozzák őket állandóan, és ha valaki beírja, hogy nem akar ilyen lenni, azt leoltják:D
2008. aug. 5. 20:20
 19/29 anonim ***** válasza:
59%
az első nemrossz, a másikkettő az nem tetszik
2008. aug. 5. 20:28
 20/29 anonim ***** válasza:
74%
Az első és a harmadik ugyanaz a nő, nézd már meg jobban!
2008. aug. 5. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!