Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy küzdősportokban járatos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy küzdősportokban járatos, nagyon erős testalkatú, de egyébként jófej srác udvarol az egyik barátnőmnek. Nem kell félnie, hogy ha felbosszantja, akkor visszaél az erejével?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném.Nekem is van egy ilyen ismerősöm,és ő a legkevésbbé agresszív az egész társaságból.
2010. dec. 13. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem a testalkatától, hanem a vérmérsékletétől függ. Egy vékonyka, de idegbeteg pasi is tud mérgében olyan erős lenni, hogy ha nekimegy egy lánynak, az nem tud védekezni. Az erős testalkatú, sportos srácok viszont sokszor már a sporttal levezetik a feszkót és nem verekszenek. A küzdősportokban meg amúgy is önuralmat, önfegyelmet is lehet tanulni. Szóval nem az ereje, hanem a viselkedése a mérvadó.
2010. dec. 13. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
A párok 99% ában a fiú sokkal erősebb a lánynál fizikailag is és lelkileg is. Tehát ez egy hülye kérdés
2010. dec. 13. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
A kettő nem függ össze. A küzdősportok általában eleve az önkontrollra tanítanak, és szigorúan tiltják a tudásukkal való visszaélést. A döntő többség ezt komolyan is veszi, aki nem, azt ált. kizárja magából a közösség, ha megtudják róla, hogy pl. megütötte a barátnőjét.
2010. dec. 13. 23:26
 5/10 anonim válasza:
Ha ténylegesen jártas, akkor nagyobb önuralma van. Mivel tisztábban van az erejével és tudja milyen sérüléseket okozhat. Illetve tisztábban van vele, hogy hol a helye a verekedésnek. 23/F Küzdősportot űzök és kb 19 évesen verekedtem utoljára a páston kívül. Inkább elkerülöm ha tehetem de nem mindig jön össze.
2010. dec. 13. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnt eddig,hogy a sportolók kevésbé agresszívak,ugyanis a sportolás oldja a stresszt.kiegyensúlyozotabb lesz tőle az ember,testileg lelkileg helyrehoz.
2010. dec. 14. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú, ilyen udvarolhatna nekem is!
2010. dec. 14. 14:30
 8/10 anonim ***** válasza:
A küzdősportok általában arra jók,hogy az önvédelmet és az önkontrollt megtanuljuk. Szerintem nagyon kicsi az esélye. Nekem is vannak a környezetemben küzdősportoló emberekés hát szerintem elég nyugodt természetűek. :)
2010. dec. 14. 15:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Egyébként most tudtam meg, hogy rendőr a fickó...
2010. dec. 14. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól írták az előttem szólók. Még annyit tennék hozzá, ha netán a barátnőd azt látná, hogy a gyerek olyan, hogy visszaélne az erejével, meg kell mondani a srác edzőjének. A legkevesebb, hogy ilyenkor kizárják a dojoból, de utána még valószínűleg eljárás is indulna.
2010. dec. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!