Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen férfiaknak jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfiaknak jönnek be azok a nők akiknek erős az egyéniségük?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
mit jelent az erős egyéniség? ő viseli a nadrágot a kapcsolatban?
2011. máj. 31. 21:32
 2/9 A kérdező kommentje:
hát, sokszor úgy alakul, de közben meg olyan pasit szeretnék aki nem úgy ugrál ahogy én fütyülök. csak nem nagyon találok ilyet.
2011. máj. 31. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szóval határozott nő vagy akinek nem jönnek be a teszetosza balfékek. Hát sok sikert...
2011. máj. 31. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:

nos én tipikusan az irányító típus vagyok (már most, elég erős személyiségem van.) olyan pasival volt 2éves kapcsolatom aki kevésbé irányító... ez lett a baj. én elvárom hogy igenis a srác viselje a nadrágot é legyen kemény. a romantikus jófiúkat imádom, csak nem tudnak kezelni.

17/l

2011. máj. 31. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

pont a választ hagytam ki:

én azt látom h azok a iúk kedvelik az ilyen nőket, lányokat akik vágynak rá h irányítsák őket! tehát nem a nagy laza menő csávók lesznek oda értünk

2011. máj. 31. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a finomabb, nem irányító típusú fiúk szeretik ezt a típust.

Egyik barátnőm is meglehetősen határozott egyéniség, még nem hallottam egy férfias férfitől sem, hogy bejönne neki.

Az eddigi pasijai, és a mostani is meg inkább a csendes, nyüzüge kategóriába tartoznak.

2011. máj. 31. 23:43
 7/9 A kérdező kommentje:
szóval irányító tipusként mondjak le a határozott férfiakról?
2011. jún. 1. 15:14
 8/9 anonim válasza:
Én máshogy látom. Nekem volt egy barátnőm, aki olyan típus volt, mint te. Nos én sem vagyok egy papucs, hogy így fogalmazzak és én pont azt szerettem benne, hogy kihívás, nem csak rám hagyja a dolgokat meg ilyesmi. Szerintem nagyon jó volt, hogy egy ilyen kis belső "rivalizálás " is volt köztünk..
2011. jún. 1. 18:53
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :) ez most megnyugtatott valamennyire :D
2011. jún. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!