Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Szerintem meg fog csókolni.!

Figyelt kérdés
sziasztok! van egy fiú ő 16 éves én 13 ... hát van egy kis korkülönbség.. na a lényeg.. minden nap beszélgetün facebook-on és kiderült higy mindketten szeretjük egymást.. megkérdezte hogy ha összejönnénk akkor engedném-e hogy megcsókoljon? elmondtam neki hogy még nem voltkomoly barátom és nem volt csók.. ebből nem csinált nagy ügyet, nem cikizett ki! Tök normális volt.. de tegnap este beszéltünk facebookon.. ma találkozunk.. megkérdezte hogy mi lenne ha ma megcsókolna? Én írtam neki hogy félek: ( de szerintem ma tuti meg fog csókolni.. mit csináljak? Jó lesz? Tapasztalatokat meséltek nekem.. pls minél hamarabb! PLS.PLS.PLS
2014. júl. 31. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi nincs abba... Majd megtanít. Az első elég jó lesz. De 16 évessel nem kezdenék ki a helyedben...
2014. júl. 31. 13:52
 2/7 anonim válasza:
figyelj a csókot nem lehet elörre megbeszélni az csak úgy megtörténik és nem az a lényeg hogy kivel csokolózol elösször hanem az hogy akivel csokolózol azt szereted és ő is szeret téged engem elösször a legjobb barátom csókolt meg vígasztalásból de nem voltam belé szerelmes semmi baj ne aggódj jó lessz de nekem nem stimmel valami ezzel a fiúvan komolyan facbookon beszélitek meg na mindegy te életed te döntésed szorítok.
2014. júl. 31. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
2014. júl. 31. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat..! Meg jojjenek pls.
2014. júl. 31. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
na mivolt?:D
2014. aug. 2. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
nem találkoztunk mert vihar volt..:c .. szóval légyszi még adjatok válaszokat! :)
2014. aug. 2. 23:23
 7/7 anonim válasza:
Ne találkozz vele... Bármi történhet.
2014. aug. 2. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!