Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti beszálltatok volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti beszálltatok volna egy olyan fiú kocsijába este, akit előtte egyszer láttatok?

Figyelt kérdés
Egy céges rendezvényen ismerkedtünk meg,szemeztünk,meg pár szót váltottunk,. És telón lebeszéltük hogy randizunk.Első randin elmentünk este kocsival vidékre.Nem történt semmi,dumáltunk aztán hazahozott. Csak utána esett le hogy lehet, hogy felelőtlen voltam?Mert lehettett volna egy perverz állat is,aki megerőszakol,nem? Vagy csak nekem élénk a fantáziám? 23/L
2010. jan. 11. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem élénk a fantáziád.
2010. jan. 11. 14:23
 2/18 A kérdező kommentje:
csak mert nekem nem volt veszélyérzetem,de ma beszéltem egy barátommal,aki jól leszidott hogy ilyen felelőtlen voltam...magamtól nem jutott volna eszembe.
2010. jan. 11. 14:25
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
jobb félni, mint megerőszakolva lenni
2010. jan. 11. 14:26
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
hány ilyet lát az ember amerikai dok. filmekben
2010. jan. 11. 14:27
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha jó bunyós vagy,van nálad elekrosokkoló,gáz-spray esetleg fegyver,akkor nyugodtan.
2010. jan. 11. 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szálltam volna be.
2010. jan. 11. 14:29
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Beszéltem volna. Revoler elő, lövés a fejbe hangtompítóval, zsebeit átkutatni, pénzt elvenni, értékeket. Rálöktem volna a gázpedálra, és balesetnek álcázva letudtam volna a dolgot. És aznap egy elég luxusétteremben nyammogtam volna rákpitét.
2010. jan. 11. 14:37
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
tebeteg vagy xD devan benne vmi ;)
2010. jan. 11. 14:41
 9/18 anonim válasza:
55%
14:37 hogy tudja valaki balesetből fejbelőni magát? ez hülyeség XD Szerintem az emberek tanultak Zámbó Jimmi hibájából... Amúgy meg bátor dolog volt tőled beszállni a kocsiába, igaza van a barátnődnek aki felvilágosított. A mai világban sosem lehet tudni ki milyen ember... Vigyázz magadra, mert belőled csak egy van, de a többiekből sok! :)
2010. jan. 11. 14:43
 10/18 A kérdező kommentje:
:) :)
2010. jan. 11. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!