Ki mennyit szant, szanna egy gyerekulesre a kocsijaba?
Kinek mi a határ:-) Pénztárcától függ..
Nekünk 30ezer volt a határ, 22ezerért találtunk olyat ami minden kritériumnak megfelel. A mai napig azt használjuk, 21 hónapos a kisfiunk.
15eFt. Megnéztem az idevágó teszteket, lemondtam a pohártartóról, és megvettem. Második gyereket szolgálja ki, egyszer került már rá új huzat is. (Házilag, az eredetiről levéve a szabásmintát.) Amelyik többe kerül, az sem biztonságosabb a tesztek szerint, hanem általában kényelmesebb, több funkciója, lehetősége van. Ezzel is el lehetett menni Horvátországig. :)
Nekem úgy tűnik, a biztonság része nem annyira pénzkérdés, mint ahogy azok állítják, akik el akarják neked adni a drágábbat.
50 ezret szántunk rá tavaly januárban (Besafe X1-es), ennyit most is kifizetnék, úgy voltunk vele, hogy ezen nem spórolunk.
Használtat több okból nem vennék, leginkább mert nem ismert az előélete
A hordozót pedig babkocsival együtt vettük
A legkisebbet (0-13kg) kölcsön kaptuk ismerőstől, használtan.
A közepeset (0-25kg) használtan vettük szintén ismerőstől 10 ezerért (nem ért annyit).
Mindkettőről tudjuk, hogy sérülésmentes előéletű eszköz.
Ami most van (9-36kg), azt boltból vettük, vadi új, 22ezer volt.
Határ talán nálunk is 30 ezer volt.
Mi BeSafe ülést vettünk 57.000-ért.
Nem vagyunk nagyon "elengedve" anyagilag, de erre nem sokallom a pénzt. Ár/érték arányban szerintem ez jó!
De mondjuk 100 ezret már nem adtam volna ki érte.
Én az olcsó babakocsival is megjártam. :)
Inkább abból is a drágábbat éri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!