Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első pár randin beülnétek a fiú kocsijába?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, ha első vagy második randin kocsival érkezne a helyszínre? Beülnétek?2011. júl. 3. 20:43
1/11 anonim válasza:
Hát ha ismerem régebb óta és megbízok benne, akkor igen. Az már régen szar, ha ez a kérdés felmerült benned.
2/11 anonim válasza:
Nem lány vagyok, csak egy jó tanácsot szeretnék adni: ne driftelve érkezz meg a lány elé, mert nagyon nagy százalékuk soha nem fog melléd beülni:D
3/11 anonim válasza:
első vagyok
Ha pedig te vagy a hapsi,és beül melléd a csaj akkor NE rabold el, és add el a szerveit.
4/11 anonim válasza:
Persze. Feltételezve, hogy megkötöz, elver ostorral, és megerőszakol... Mindig így történik... Ja és persze mindenki driftelve érkezik meg a csajhoz.
5/11 anonim válasza:
Ha bízom benne igen. Ha nem, akkor nem. Szerintem ezt nem kell túldramatizálni. :D
20L
6/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2011. júl. 3. 20:58
8/11 anonim válasza:
20:46-os.
Tapasztalatból beszélsz? :D:D
Amúgy beülnék mert nyilván magamból kifolyólag normális(kinek mi a normális:D) fiúval tlaálkozok ha találkozok:P
10/11 anonim válasza:
Volt egy lány aki nem ült be mellém az első randin, nem is találkoztunk többet.
Szép nagy darab állat vagyok, de nincs maffiózó fejem. Szerintem megbíznak bennem.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!