Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok és belezúg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok és belezúgtam egy 12 évesbe! Lehet valami?

Figyelt kérdés

olyan Gimnáziumba járok ahol így pesztrálnunk kell a kisebbeket.És engem az ő osztályához osztottak ki mert a hugom is oda jár...Annyi a feladat ,hogy szünetben kisérgetni kell őket az épületben (elég nagy) és segíteni nekik.Így ismerkedtem meg vele.Először nagyon nem tetszett aztán egyre többet hülyültünk együtt.Aztán közölte,hogy szerelmes belém.Én meg közöltem vele ,hogy én csak barátként szeretem.Aztán nem szólt hozzám,nem beszélt velem.Most megint beszélünk.És egyre jobban úgy érzem ,hogy szerelmes lettem belé.Eddig tehernek érzetem ,hogy szerelmes belém,de most fordult a kocka.Nem akarok vele járni de mégis úgy érzem ,hogy nem birok nélküle élni.Ha nem köszön el és úgy megy haza már rosszul érzem magam.Most egy másik lánnyal jár de multkor amikor kisértem őket azt mondta szeret és mondtam neki,hogy én is azthiszem.Erre mondta ő ,hogy de ő már sajnos járni fog Xy-al.Szerintetek feletsem el.Vagy várjak.Vagy legjobb lesz ha átkéretem magam egy másik osztályhoz?Tényleg nagyon nagyon...nem a szerelmes a megfelelő szó rá.Hanem tényleg nagyon szeretem őt.

Előre is köszi:)

2010. jan. 11. 12:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat de időközben megoldódott....Vagyis lerendeződött..

Amikro ezt megírtam informatika órán és utána jöttem ki a teremből odajött hozzám az egyik újfiú az osztályból aki évelején nagyon tetszett nekem,szóval odajött és megkérdezte ,hogy nincsen-e kedvem valmikor vele elmenni valahova vagy haza is kisérhet , mert nagyon teszek neki.én meg nem tudtam mit mondani hanem elrohantam és amikor kisértem őket akkor a 12 éves fiút nézve rájöttem,hogy csak bűntudatból lett számomra fontosabb ez a fiú.úgyhogy köv. órán mondtam a fiúnak ,hogy oké....a 12 évessel meg egyeztünk ,hogy haverok vagyunk.Most értem haza és nagyon jóléreztem magam az újfiúval aki végülis hazakisért.azt hiszem lesz ebből valami...

De nagyon köszönöm az összes választ és sok boldogságot neketek...Nagyon felvagyok dobva:D:D:D:D

2010. jan. 11. 15:28
 12/14 anonim válasza:

sziasztok szerintem ti is voltatok 12 évesek akkor még más volt a világ de esetleg ha belegondoltok most is más és miért ne tehetnék meg ha nem szól rájuk senki sem?!

Ha az anyukájuk nem szól semmit akkor had csinálják!

Meg amúgy is nekem is van 12 éves öcsém mégsem szólók rá hogy ne smárolj mert kicsi vagy és anyukám sem teszi meg mert ha öcsémnek jól esik had csinálja ha szerelmes lesz had legyen csak ne mennyen tovább ennyi a lényeg.

2010. jan. 11. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt a részét nemértem, hogy miaz h Gimnázium és 12 évesek?
2010. jan. 12. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyilván hatosztályos.
2010. jan. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!