Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok és belezúg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok és belezúgtam egy 12 évesbe! Lehet valami?

Figyelt kérdés

olyan Gimnáziumba járok ahol így pesztrálnunk kell a kisebbeket.És engem az ő osztályához osztottak ki mert a hugom is oda jár...Annyi a feladat ,hogy szünetben kisérgetni kell őket az épületben (elég nagy) és segíteni nekik.Így ismerkedtem meg vele.Először nagyon nem tetszett aztán egyre többet hülyültünk együtt.Aztán közölte,hogy szerelmes belém.Én meg közöltem vele ,hogy én csak barátként szeretem.Aztán nem szólt hozzám,nem beszélt velem.Most megint beszélünk.És egyre jobban úgy érzem ,hogy szerelmes lettem belé.Eddig tehernek érzetem ,hogy szerelmes belém,de most fordult a kocka.Nem akarok vele járni de mégis úgy érzem ,hogy nem birok nélküle élni.Ha nem köszön el és úgy megy haza már rosszul érzem magam.Most egy másik lánnyal jár de multkor amikor kisértem őket azt mondta szeret és mondtam neki,hogy én is azthiszem.Erre mondta ő ,hogy de ő már sajnos járni fog Xy-al.Szerintetek feletsem el.Vagy várjak.Vagy legjobb lesz ha átkéretem magam egy másik osztályhoz?Tényleg nagyon nagyon...nem a szerelmes a megfelelő szó rá.Hanem tényleg nagyon szeretem őt.

Előre is köszi:)

2010. jan. 11. 12:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
jaj de aranyosak vagytok:) "ő sajnos már járni fog xy-nal":D ez el van döntve és kész, hát nem édesek?:)
2010. jan. 11. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Inkább kezdj 21 évessel!
2010. jan. 11. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Itt ne várj felnőtt választ, ez ovis szint. Köze nincs a valódi szerelemhez, nagyon gyerekes, mert nagyon gyerekek vagytok még.
2010. jan. 11. 12:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A harmadik válaszolónak tökéletesen igaza van, talán majd ha jön egy két korod béli válaszoló akkor ők tudnak neked valamit mondani, de azt hiszem hogy 16-17 felett mi ezt már megmosolyogjuk de nem tudunk rá mit mondani.

21/N

2010. jan. 11. 12:34
 5/14 anonim ***** válasza:
12 évesen jár valakivel,meg szerelmes?Na ez aztán a komolyság,és érettség.
2010. jan. 11. 12:40
 6/14 anonim válasza:
ha az a fiu járni fog xy-nal akkor már nem veled fog,de lehet hogy szakitani fognak.ha zavar hogy együtt látod öket akkor mondd meg valami tanárnak hogy tegyenek át egy másik osztályhoz!én ezt tenném.14L
2010. jan. 11. 12:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Ómamám... :D
2010. jan. 11. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Hmm én 12 évesen mindenkinek aztmondtam hogy szeretem és a csúcs azt jeentette hakaptam egy puszit az arcomra:D Hát nem tudom talán probálj meg ugy nézni rá mint egx barátra és ismerkedjetek meg kitudja pár év mulva ti lesztek az álompár:D
2010. jan. 11. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de egy 12 éves is lehet szerelmes.. Tapló.

Szerintem hagyd a fenébe.. Inkább idősebbeket keress, meg ez a szerelem nem az utolsó lesz az életedbe.. Ezt most gyors kihevered és jön a következő.. :)

Ha azt mondja szerelmes beléd, nem jön össze egy másik lánnyal, szerintem csak nagyon vonzódott hozzád... És te is hozzá, mivel ilyen érzéseket táplált.. De ennyi az egész.. A szerelem azért egy kicsit mélyebb..

2010. jan. 11. 13:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze korrepetálhatnád biológiából.
2010. jan. 11. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!