Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem? Én egy 13 éves lány vagyok, és még soha nem volt fiúm! És nem rég belezúgtam egy 17 éves fiúba!
Figyelt kérdés
(Ez olyan szerelem első látásra volt). Mert nem tudom hogy mit érez irántam....(ja és ez a fiú a Nővérem pasijának a testvére !!szóval nincs rokonságba velem!)És ezért sem merek vele üzizni mert a tesóm szerint nem illek hozzám...Mit csináljak?Nagyon szeretem...2009. júl. 4. 00:44
1/8 anonim válasza:
Attól még megprobáhatsz vele beszélgetni msnen összejöveteleken stb...:)Beszélj vele ismerd meg jobban aztán majd szépen lassan alakul
2/8 anonim válasza:
Barátkozz össze vele. Abból még lehet valami. Csak ne támadd le rögtön a srácot azzal hogy szerelmes vagy belé.
3/8 anonim válasza:
Először csak ismerkedj vele...nemkell egyből neki esni :D
Majd ki alakul az,ha szimpatikus vagy neki..:)
4/8 anonim válasza:
Mit értessz az alatt, hogy nagyon szereted? Ismered a szokásait, auzok tetszenek, vagy esetleg jóképú, " nagymenő" és azért tetszik?
5/8 anonim válasza:
Heeey=)
Ugyan így voltam énis a barátommal,nem tudtam,hogy na,akkor szeret vagy mi lessz?Es mára 11hónapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást:)<3
13\L
6/8 A kérdező kommentje:
Nem nagynemő !!! Egy szép , aranyos fiú!!!!! Úgy értem, hogy totál bele vagyok zugva....
2009. júl. 4. 14:53
7/8 A kérdező kommentje:
De hogyan tudjam meg , hogy mit érez irántam?:O
2009. júl. 4. 14:56
8/8 *Szandy* válasza:
énis igy voltam:) vedd fel msn-re és ott dumájatok és ha mondja neked /írja hogy milyen szép vagy vagy éret stb akor veheted célzásnak is(vagy csak edveségnek)attol füg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!