Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók történet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók történet?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le, h milyen volt nektek az első!Vagy h melyik volt nektek a legjobb. :)

Imádom elolvasni ezeket :D

2014. júl. 29. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs ilyen sztorim. De szívesen megírnám. Van jelentkező?
2014. júl. 29. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Te az vagy, aki tegnap? Bocs, de nem fogom mégegyszer leínri, miért nem tudod használni a keresést? Baromi unalmas már, hogy minden nap 5 ilyen kérdés van...4

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__59338..

2014. júl. 29. 11:26
 3/7 ismeretlen :) válasza:
Szia. :). Engem facen bejelolt egy helyes. 18 eves srac :) szimpatikusak voltunk egymasnak :). Aztan arra a dontesre jutottunk hogy talalkozunk :D elso alkalommal nem volt semmi... A masodik talalkozasunkkor en kitalaltam hogy menjunk egy parkba... :) nagy volt a vonzodas ezt mar az elso alkalom utan kiderult..... Hogy beszelgettunk utana facen es mondta higy nagyon nehez volt neki kibirni hogy ne nyuljon hozzam :))). Aztan ott ultunka. Parkba nem birtok tovabb .... Puszi csok tapizas. :))) orokre megmarado elmeny :$
2014. júl. 29. 11:27
 4/7 ismeretlen :) válasza:
17L voltam :)
2014. júl. 29. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Régebbről ismert csajjal elkezdtem beszélgetni facebookon, elég sokat beszéltünk, aztán találkoztunk is. Egy játszótéren voltunk és egyszerűen megtörtént. Én 16/F voltam, ő pedig 15/L.
2014. júl. 29. 11:50
 6/7 anonim válasza:
2014. júl. 30. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszélgettem egy sráccal fb-n és megbeszéltük, hogy találkozunk :) Neki edzése volt, és az egyik haverját vártuk, amikor megkérdezte, hogy mit tennék ha megcsókolna :D Elkezdtem mondani, hogy "Hát akk..." és eddig jutottam :) De sosem fogom elfelejteni :)
2014. júl. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!