Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen lehet csókolózni?
Most van egy barátom és azt mondta hogy hétfőn :$ Nagyon félek és nem tartom helyesnek hogy 12 évesen lehet:S
Normális válaszokat..
Nem lehet. Ha még ennyire éretlenek vagytok. Ezt nem szokás megbeszélni. Az első csóknak magától kell jönnie, nem kell eldönteni,hogy mikor. Nincs korhoz kötve a csók, de ha félsz tőle,hagyd a fenébe. Uram atyám,ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy én 12 évesen apámmal fociztam, békát szedtem az aknából,meg bújócskáztam a szomszédokkal. Csókozni annyi idősen? Eszembe nem jutott volna.
21/L
Csókolózni szerintem lehet:)
De csak akkor csináld, ha TE is szeretnéd:)
12 évesen kézen fogva sétálás és csók az normális dolog:)
Persze ennél több azért ne legyen...egyelőre:D
az első válaszoló nyilván nem normális ! ne foglalkozz vele
Eléggé korai lenne 12 évesen csókolózni ! És ha nem is tartod helyesnek ,akkor ne engedd !!!
Majd eljön az ideje , nem kell ezt ilyen hamar !
17:46
Persze,azért hormonok is léteznek, te analfabéta. De a tettig nem jutottam el, mert a tojáshéj a seggemen volt. Mint minden tizenévesnek. Apám mondta nekem mindig,ha valamit akartam csinálni, ami nem volt való abban a korban: "neked még zacskóba sz.arni és azt szopogatmi". Egy állat volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!