Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, aki tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki tetszik, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Eddig minden kapcsolatom befulladt,azthiszem ő lenne az aki tényleg hozzám passzol.Barátnőmön keresztül ismertem meg,nagyon jóban vagyunk,és nem tudom hogy mondjam el hogy többet is érzek..azthiszem ő is így érez irántam.

16/L

2010. jan. 10. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Hívd el ,vagy ha haverokkal vagytok félre, hogy 2en legyetek, nézz a szemébe és mond el neki :) szurkolok

F/17

2010. jan. 10. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ezt így kimondani hogy én szerelmes vagyok beléd. Egyszerűen úgy kell alakítanod a dolgokat, hogy minél többet legyetek kettesben, és keltsd fel az érdeklődését. Ha hozzám odajönne egyik lány barátom, hogy szerelmes belém, háááth:D nem tudom mit reagálnék rá, de nekem is kínos lenne. 16/F
2010. jan. 10. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Tetszel nekem, megdugsz? :D
2010. jan. 10. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ha hozzám odajönne egy csaj h többet érez irántam hát akárki is lenne boldog lennék xD
2010. jan. 10. 19:56
 5/8 anonim válasza:

Én fiú vagyok és nekem amikor mondta a lány hogy bejövök neki egyszerűen visszataszító volt nem tom mé :D

Szerintem apró jelek a legjobbak

2010. jan. 10. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is apró jelek. Az ha egy lány így kimondja még ha tele van érzéssel az egész akkor is olyna kiábrándító, hiszen már nem lesz mit elcsábítanunk...az meg olyan...

szóval én szeretem elcsábítani a nőket :-)

leginkább ha tényleg el akarod csábítani akkor légy számára elérhetetlen...

mindenkinek az kell amit nem kaphat meg..

2010. jan. 10. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Mond neki,: hogy tetszel nekem nem feleségül akarok menni hozzád, de egy kicsit vakargasd a pennám..és meg is dughatsz:)

A fiatal lányoknál általában a nemi vágyat gondolják tetszésnek":)..nem az esztétikumot:)

2010. jan. 11. 06:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Pici apró jelek!!!

Nekem is mindenki azt mondta, hogy szólítsam meg és stb. De én azt akarom, hogy ő találjon rám. Mert amikor a lány végzi el azt a munkát amit a fiúnak kéne az olyan természet ellenes.. Meg a fiú önbecsülésének sem tesz jót sztem..

Szerintem: Amikor vele, róla, hozzá, neki beszélsz mosolyogj! Sőt, amikor valami olyat mondd apró kacaj is mehet, annál szebb nincs, amikor egy lány nevet azon amit mondanak.. (önbizalom növelés) De amikor dicséred, vagy bármi, szigorúan csak mosoly!

Szólítsd sűrűbben a nevén, mert az olyan személyes... (És jól esik az embereknek)

-A magabiztosság nem mindig jó, mert lehet, hogy a srác a szerényebb lányokat szereti, de a nagyon szerények senkinek sem tetszenek! A középút sem jó, hogy felfigyeljen rád ahhoz szélsőség kell. Szóval inkább magabiztos legyél!!!

Ami nagyon fontos, mindig figyelj rá, amikor hozzád beszél, nézz egyenesen rá! És mosolyogj! Mindig mosolyogj! Persze ha komoly témáról van szó, akkor vágj együtt érző képet, de ne menny át érzelmesre..

Minél többször a szemébe nézel, annál jobb!

Szerintem így próbáld megszerezni, apró de annál hasznosabb információk a kommunikáció során.. :)

16/L

2010. jan. 11. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!