Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok. Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. Van egy srác a suliban aki nagyon tetszik, jóban vagyunk csak én ennél többet szeretnék. Lesz egy alapítványi bál ahol táncolni kellene és én vele szeretnék. Hogyan kérjem fel és hogyan mondjam meg neki hogy járjunk?

Figyelt kérdés
Ő ez a laza típus.Mindent a legegyszerűbben elv.E mellett kedves és aranyos jókat lehet vele hülyülni!
2009. szept. 9. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg tőle hogy lenne e kedve veled elmenni a bálra aztán ha igent mond akkor félig nyert ügyed van.... a bálon pl tánc közben addj neki egy puszit vagy kérdezd meg tőle hogy mit szólna hozzá ha járnátok vagy valami ilyesmit

18/F

2009. szept. 9. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jó ötletnek tartom!
2009. szept. 10. 08:21
 3/3 anonim válasza:
szia nah lett belőle valami?
2010. júl. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!