Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi azt mondta, hogy megrészegül tőlem, a másik meg azt, hogy szép a hajam. Ez mit jelent? Melyik a jobb? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 16:52
11/15 A kérdező kommentje:
hahahah. :D nem tudok róla :P
2014. júl. 27. 17:17
12/15 anonim válasza:
Én biztos nem a csajozóst választanám:)
A kissé félénk, visszafogott sráctól ez komoly bók volt, valószínűleg nem csak meghúzni akar, hanem érez is feléd valamit.
Szerintem az alapján dönts, hogy ki passzolna hozzád jobban. Ha csak kalandot akarsz, válaszd a csajozóst és légy résen mellette, ha komolyabb, hosszabb kapcsolatot szeretnél, akkor pedig a félénket.
13/15 anonim válasza:
megrészegül , azt jelenti hogy tetszel neki. szép a hajad csak azt jelenti hogy tetszel neki. az elsőnek jobban tetszel.
14/15 anonim válasza:
Válasz engem és cserébe meg is masszírozlak :-) Ha akarod csak hagyományosan, de lehet akár erotikus is :-)))
15/15 anonim válasza:
Mindkettő elcsépelt duma.Ez nekem kevés volna önmagában,hogy ilyen béna dumákkal akarnak levenni a lábamról,de te tudod.Én nem választanék amúgy nőcsábászt a helyedben,mert nagyot lehet koppanni utána.Akkor már inkább a félénkebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!