Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy állítólag nem elég az, ha csak önmagamat adom ahhoz, hogy a lány vonzódjon hozzám?
Nem elég az, hogy szimplán ismerkedünk, aztán ha szimpatikusak vagyunk egymás számára, meg tetszünk is egymásnak, akkor összejövünk?
Megy mostanában ez a sok duma, hogy így kell vonzalmat kelteni meg úgy...Könyörgöm nem egy fenéknyaló nyomorék vagyok, akinek alfahímséget kell magára erőltetnie, hogy önmaga merjen lenni. Nem értem mi van.
Állítólag valami tudatalatti szexuális kommunikációt kéne ismernem ahhoz, hogy vonzódjon hozzám a lány, és ne csak barátként szeressen.
Nem elég az, ha szimplán beszélgetünk, és megkedveljük egymást?
10:
Na pont ezt értik félre az emberek. Nem magadra kell kényszeríteni valamit és aztán örökké megjátszani magad.
Megtanulni valamilyen tulajdonságot, magadra ölteni és az aztán természetes módon a személyiséged részévé válik.
Magunkra erőltetés volt az, amikor régen lusták voltunk tanulni, de aztán erőt vettünk magunkon, magunkra kényszerítettük a szorgalmat és a szorgalmasság ma már a személyiségünk része? Magunk megjátszása volt, amikor régen önbizalomhiányosak voltunk és nem mertünk beszélgetni a másik nem tagjaival, de aztán erőt vettünk magunkon és megcsináltuk? Azóta meg már tök természetes a dolog.
Te is tudod, hogy az ember személyisége egész életében képes a változásra. Ezt te is beismerheted, sokszor nem külső tényezők okozzák (és pláne nem "csak úgy" jönnek), hanem az egyénben lép fel a változásra való akarat és ezért változtat magán, a személyén, szerencsés esetben POZITÍV irányba.
Miért önmagunk megjátszása az, hogyha rájöttem mondjuk 3 éve, hogy több nő vonzódik hozzám, ha magabiztos, önbizalommal teli, világlátott vagyok, ezért ebbe az irányba indultam? És mindeközben ezt nem csak a nők miatt tettem, hanem ÖNMAGAM BOLDOGSÁGA ÉRDEKÉBEN IS és végül az lett a végeredménye, hogy sokkal boldogabb vagyok, mint valaha korábban.
"Légy udvarias, jól nevelt, ápolt."
Szóval szerinted ez kell, hogy a nők bugyija nedvesedjen egy férfira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!