Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy állítólag nem elég az, ha csak önmagamat adom ahhoz, hogy a lány vonzódjon hozzám?
Nem elég az, hogy szimplán ismerkedünk, aztán ha szimpatikusak vagyunk egymás számára, meg tetszünk is egymásnak, akkor összejövünk?
Megy mostanában ez a sok duma, hogy így kell vonzalmat kelteni meg úgy...Könyörgöm nem egy fenéknyaló nyomorék vagyok, akinek alfahímséget kell magára erőltetnie, hogy önmaga merjen lenni. Nem értem mi van.
Állítólag valami tudatalatti szexuális kommunikációt kéne ismernem ahhoz, hogy vonzódjon hozzám a lány, és ne csak barátként szeressen.
Nem elég az, ha szimplán beszélgetünk, és megkedveljük egymást?
de, bár mondjuk azért ez az add önmagad nem azt jelenti, hogy na akkor te csak dőlj hátra, ne csinálj semmit, azt majd szépen össze jöttök a lánnyal automatikusan.
Szóval attól még adhatod önmagad, hogy kicsit megerőlteted magad. Meg nem feltétlen jössz be akárkinek csak azért mert magadat adod. Egy szimpla beszélgetéstől meg szintén nem. Attól is lehet, de nem kötelező.
Lehet valamikor elég egy sima beszélgetés lehet valamikor meg több kell. Ezt max érzéssel lehet, komolyan, nem lehet így elmagyarázni
Ez eléggé relatív.
Azért ha lehet ne legyél bunkó, meg moss fogat és vegyél fel tiszta ruhát, az sem árt, ha jól áll.. Azon túl persze nem kell megjátszanod magad. ;)
Mert a legtöbb férfi "önmagában" nem elég vonzó ahhoz, hogy a nők tömegei vonzónak találják. Nincsenek olyan élettapasztalatai, nem ért annyira a nőkhöz, nem tud olyanokat mondani, ami kiemelné őt a férfiak tömegei közül.
Régen ilyennel nem volt gond. Mindenki alig találkozott új emberekkel és a legtöbb esélyed arra volt hogy a szemközti házban lakó aranyos lányt vedd feleségül fiatalon.
Most viszont már többet kell letenni az asztalra, AZÉRT MERT A NŐKNEK MÁR VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK, MIKÖZBEN RÉGEN NEM VOLT. A nők szeretik mindig az elérhető, lehető legjobbnak tűnő jelöltet választani. Régen mondjuk 2, vagy 5 férfi közül kellett a legjobbnak lenni, ma meg annál az 50-nél, aki az utóbbi 1 évben próbálkozott nála.
A férfiak kb. 10%-a születik olyan viselkedéssel, stílussal, stb-vel, ami alapból nagyon vonzó a nők számára (vagy szocializáció, neveltetés útján tanulja meg, mondjuk az apjától). A legtöbb férfi ezért nem képes "önmagától" nagy számú nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, vagy a nagyon vonzó kinézetű nők közül barátnőt szerezni. Most nem a legrondább 10%-ról és nem a legjóképűbb 5%-ról beszélek, hanem az átlagos férfiakról, amilyen mondjuk 5-ből 4.
Ezért kell magadhoz valami extrát adni, ami felkelti vagy nagy számú és/vagy a jó nők figyelmét. Ez lehet sok minden:
-izmosabb vagy, mint a férfiak 95%-a
-nagyobb szociális köröd, több barátod, ismerősöd van mint a férfiak 95%-ának
-nagy élettapasztalatod van, a világ sok részén élték sokáig, sok kultúrát ismersz személyesen és sok nyelvet beszélsz
-megtanulsz érteni a nőkhöz, megtanulod hogyan kell úgy kommunikálni velük, hogy minél nagyobb eséllyel vonzódjanak hozzád (te ezt hívtad tudatalatti szexuális kommunikációnak)
A legnagyobb undorító ostobaság, amit nagyon sok emberrel elhitetnek, hogy "szeressenek önmagamért amilyen vagyok, nekem nem kell megváltoznom", meg hogy minden ember egy egyedi kis hópehely és különleges. Nem. A legtöbb ember nagyon ugyanolyan, mint a többi. És ezért a fentiek közül kell valami (vagy több) dolgot elérnie, ha szeretné sok nő figyelmét felkelteni (akik mindig a legjobb, legérdekesebb férfiakat keresik). Új időket élünk az utóbbi 20-30 év óta és már semmi sem lesz olyan a férfiak számára csajozási szempontból mint régen. Vagy megtanulod elfogadni a valóságot és adaptálódni, vagy életed végéig sírhatsz a sarokban, amiért ilyen gonosz a világ és neked nem jutnak nők.
Hát nem tudom, az én párom nem játssza meg magát, így kényelmes neki, ahogy van, mégis szeretem. Nem vetett be semmi trükköt, hogy meghódítson, azt tette, amit a szíve diktált. Együtt élünk évek óta, minden nap látom, milyen. Nekem tökéletes. Én sem játszom meg magam. Az együttélés alatt úgyis kiderül a megjátszás. Szóval én azért szeretem, amilyen, és ő is engem.
Az, hogy magadat add, nyilván nem azt jelenti, hogy a sültgalambot várd. Légy udvarias, jól nevelt, ápolt. De nem kell magad olyan dolgokba kényszerítened, ami nem te vagy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!