Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányokat zavarja ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat zavarja ha egy fiú pattanásos?

Figyelt kérdés

Szóval kicsit pattanásos az arcom, azért annyira nem vészes, de közelről elé feltűnő. Már kb 1 éve ilyen az arcom, és nem igazán akar javulni. Próbálok ismerkedni lányokkal, és kicsit kínosan érzem magamat, mi van hogy ha valójában undorodnak az arcomtól? Szóval ez nem tesz jót az önbizalmamnak XD. Egyébként sportos testalkatom van, és állítólag jóképű is vagyok. Szerintetek ez a pattanás nagy gond, vagy csak túlreagálom.

17/F

2014. júl. 26. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
túlreagálod
2014. júl. 26. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
attól függ hogy mennyi van, ha kicsi nem vészes ha sok meg próbáld meg lekezelni, ne csak hagyd hogy elmúljon!:)
2014. júl. 26. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
nyakadon is van egy, arra gondolsz?
2014. júl. 26. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Hidd el nem fog elmúlni. Én is ilyen voltam. Barátnőm javasolt arctisztítót, ami neki bevált és elég szépen eltűntek.
2014. júl. 26. 00:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha érdekel írj privátot és megadom a nevét.
2014. júl. 26. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:

sajnos nekem eléggé pattanásos a bőröm, 12-13éves korom óta, és nem tudok vele mit kezdeni, rengeteg dolgot próbáltam már rá.

De, vannak olyan lányok(ők a normálisabbak) akiket nem érdekel, hogy milyen az arcod, de vannak olyanok akik meg ez miatt beléd kötnek(ők a felszínes p☺csák) őket le kell szarni.

Volt olyan lány aki így is adott nekem puszit nem nagyon ismertem, de volt olyan is, aki meg "pattanás fejnek" nevezett és még egyéb jelzőkkel illetett. :D szóval eléggé váltózó :D

2014. júl. 26. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogy zavar! Ha valaki őszintén megtetszik, akkor teljesen hidegen hagynak az efféle hibák!
2014. júl. 26. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Attol fugg hogy hol.... ha az arcan nem. Ha a hatan nem. Ha az arcan, hatan, nyakan, seggen van akkor igen, "kisse" zavaro...
2014. júl. 26. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem amikor pattanásom volt akkor is adtak puszit,megöleltek úgyhogy a normálisakat nem zavarja.
2014. júl. 26. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!